18 jan 2024Actie

4 THE BEST deal

Profiteer van korting op de BMW 4 Serie

Stap nu in een nieuwe BMW 4 Serie

En profiteer van voordeel oplopend tot € 12.000,-

Maak kennis met de BMW zonder compromissen en ervaar de kenmerkende stijl en prestaties met een nieuwe BMW 4 Serie. Geniet van het comfortabele interieur, de geavanceerde technologieën en de krachtige motoren die elke rit aangenamer maken. De BMW 4 Serie biedt expressief design, weergaloze dynamiek en uitzonderlijk rijcomfort in vier carrosserievarianten.

Stap nu in een nieuwe BMW 4 Serie en profiteer van unieke kortingen tot wel € 12.000,-. Deze actie is van toepassing op alle BMW 4 Serie modellen uit voorraad.

Wij zien u graag in een van onze showrooms.

Bekijk het aanbod

Profiteer nu van voordeel op de BMW i4

De BMW i4

De BMW i4 is een volledig elektrische sedan die de kenmerkende stijl van de BMW 4 Serie combineert met moderne elektrische prestaties. De BMW i4 heeft een krachtige elektrische aandrijving en een vermogen van 340 tot 530 pk. Daarnaast heeft hij ook een indrukwekkende actieradius tot wel 590 kilometer. Het strakke design van zowel het exterieur als het interieur benadrukt de eigentijdse uitstraling. De BMW i4 vertegenwoordigt een praktische en stijlvolle keuze voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke rijervaring zonder in te leveren op prestaties.


Zo least u nu bijvoorbeeld uw ideale BMW i4 inclusief Flex Premium vanaf € 815,- per maand. Deze calculatie is op basis van 10.000 kilometer per jaar en 48 maanden. Na 12 maanden kunt u kosteloos uitstappen of een andere auto uitkiezen.


De BMW i4 is leverbaar vanaf € 59.365,00 of Private Lease de BMW i4 al vanaf € 699,- per maand.

Meer over de BMW i4Chevron

Profiteer van korting op de BMW 4 Serie Gran Coupé bij Dusseldorp BMW

De BMW 4 Serie Gran Coupé

De BMW 4 Serie Gran Coupé combineert sportieve elegantie met praktische functionaliteit. Met zijn vier deuren en verlengde daklijn biedt deze auto zowel het dynamische gevoel van een coupé als de handige toegankelijkheid van een sedan. Het exterieur weerspiegelt de herkenbare, sportieve stijl van BMW, terwijl het interieur comfortabel plaats biedt aan vijf personen. Kortom, de BMW 4 Serie Gran Coupé is een goede keuze voor wie op zoek is naar een sportieve auto voor comfortabel, dagelijks gebruik.


De BMW 4 Serie Gran Coupé is leverbaar vanaf € 62.065,- of Private Lease de BMW 4 Serie Gran Coupé al voor € 965,- per maand.

Meer over de BMW 4 Serie Gran CoupéChevron

Emma Mol Dusseldorp

De BMW 4 Serie Coupé

Voor de liefhebbers van luxe en sportiviteit is er de BMW 4 Serie Coupé. De BMW 4 Serie Coupé heeft een sportief ontwerp, een herkenbare dubbele nierengrille en strakke lijnen. Elke rit is een leuke ervaring dankzij de krachtige motoren en het responsieve rijgedrag. Aan de binnenkant biedt de BMW 4 Serie Coupé en luxueuze ambiance met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën.


De BMW 4 Serie Coupé is leverbaar vanaf € 59.151,00 of Private Lease de BMW 4 Serie Coupé al vanaf € 995,- per maand.

Meer over de BMW 4 Serie CoupéChevron

Profiteer van voordeel op de BMW 4 Serie Cabrio

De BMW 4 Serie Cabrio

De BMW 4 Serie Cabrio is er voor iedereen die stijl en comfort waardeert. Met het elegant ontworpen cabriodak geniet u van ultieme vrijheid. Het gestroomlijnde design en de herkenbare BMW nierengrille geven de auto een tijdloze uitstraling. Het interieur is luxueus, met hoogwaardige materialen en moderne technologieën. Of het nu gaat om een ontspannen rit naar de golfbaan of het genieten van de open lucht tijdens een vrije dag, de BMW 4 Serie Cabrio straalt klasse uit.


De BMW 4 Serie Cabrio is leverbaar vanaf € 68.179,- of Private Lease de BMW 4 Serie Cabrio al vanaf € 1.129,- per maand.

Meer over de BMW 4 Serie CabrioChevron

BMW Flex Premium

Bij behoefte aan meer vrijheid en flexibiliteit kiest u voor BMW Flex Premium. Door BMW Flex Premium als optie toe te voegen aan uw Private of Operational Lease overeenkomst heeft u namelijk de flexibiliteit om uw overeenkomst, om welke reden dan ook, zonder opzeggingsvergoeding te beëindigen vanaf 12 maanden nadat uw overeenkomst is ingegaan. Opzeggen kan na deze periode iedere maand met in achtneming van een maand opzegtermijn. Handig als uw mobiliteitsbehoefte of levenssituatie verandert. Natuurlijk geniet u daarnaast nog steeds van alle gemakken die BMW Private Lease of BMW Operational Lease u biedt.

Zeg zonder opzeggingsvergoeding op vanaf 12 maanden: De voorwaarden

  • CheckmarkAlleen in combinatie met een contractduur van maximaal 48 maanden
  • CheckmarkBeschikbaar op bijna alle nieuwe 4 modellen (zie de voorwaarden)
  • CheckmarkVanaf € 25,- per maand boven op uw leaseprijs
  • CheckmarkMogelijk in combinatie met BMW Private Lease en BMW Operational Lease