17 nov 2023Actie

Electrifying Black Friday bij Dusseldorp BMW

Blac Friday bij Dusseldorp BMW

Op vrijdag 24 november is het eindelijk zo ver: Black Friday 2023! Deze dag sluit een week af met maximaal voordeel op alle elektrische BMW modellen uit voorraad oplopend tot maar liefst € 20.000-. U bent welkom van zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 november bij alle Dusseldorp BMW showrooms. Op Electrifying Black Friday zijn alle vestigingen zelfs tot 21:00 geopend.

Bekijk onze voorraad

De achterkant van de BMW i4 M50

VOORDELEN ELEKTRISCH RIJDEN

 • Checkmark

  Elektrisch rijden is goedkoper. Dit komt doordat de prijs per kilometer lager is en de overheid regelingen in het leven heeft geroepen om elektrisch rijden aantrekkelijker te maken.

 • Checkmark

  Elektrisch rijden is beter voor het milieu. Elektrische auto’s produceren geen stikstofoxiden en fijnstof. Ook stoten ze geen CO2 uit tijdens de productie en het rijden. Als je daarnaast ook nog je eigen stroom opwekt door bijvoorbeeld zonnepanelen ben je helemaal goed bezig voor het milieu.

 • Checkmark

  De auto is stil en heeft minder onderhoud nodig. De elektrische auto heeft weinig mechanische onderdelen en weinig draaiende slijtage onderdelen. Hierdoor hoeft de auto minder vaak naar de garage voor onderhoud. Daarnaast hoef je ook geen olie of oliefilter te vervangen. Door het ontbreken van olie, fossiele brandstoffen en een uitlaat heb je ook minder last van stank en geluid.

 • Checkmark

  Elektrische auto’s rijden sportief. Veel rijders vinden de acceleratie bij een elektrische auto verslavend. De auto’s hebben ongeacht de snelheid veel koppel beschikbaar. Hierdoor ben je bij ieder stoplicht snel weg.


De BMW i4

De BMW i4 is sportief, comfortabel en 100% elektrisch. De actieradius van de BMW i4 is maar liefst 590 kilometer*, ideaal dus voor woon-werk verkeer maar ook voor privé kilometers. De BMW i4 is leverbaar vanaf € 59.365,- of u rijdt hem al voor € 799,- per maand met BMW Operational Lease.

>> Bekijk de BMW i4

De BMW iX1

De BMW iX1 is het eerste vierwielaangedreven model van BMW in het premium compacte segment. De BMW iX1 heeft een vermogen van 313 pk. Met een volle accu kunt u 438 kilometer* rijden. De BMW iX1 is leverbaar vanaf € 48.319,- of u rijdt hem al voor €749,- per maand met BMW Operational Lease.

>> Bekijk de BMW iX1

De BMW iX3

Rijden in een 100% elektrische SAV van BMW? Dat kan met de BMW iX3. De BMW iX3 heeft standaard een M Sportpakket met specifieke designkenmerken wat zorgt voor extra sportiviteit. De actieradius van de BMW iX3 is maar liefst 460 kilometer*. De BMW iX3 is leverbaar vanaf € 71.465,- of u rijdt hem al voor €899,- per maand met BMW Operational Lease.

>> Bekijk de BMW iX3

De BMW iX

De meest duurzame, intelligente en moderne BMW ooit gemaakt: de BMW iX. De BMW iX is een combinatie van rijplezier en veel luxe. Wanneer de BMW iX volledig is opgeladen kunt u maar liefst 630 kilometer* rijden. De BMW iX is leverbaar vanaf € 85.001,- of u rijdt hem al vanaf € 1.095,- per maand met BMW Operational Lease.

>> Bekijk de BMW iX