8 nov 2023Actie

BMW M Voorraad voordeel

BMW M Voorraad voordeel op de nieuwe BMW M2 en BMW i4 M50

Maak kennis met de BMW M2 en de BMW i4 M50. De BMW M2 laat pure passie zien voor rijden, met zijn krachtige motor en sportieve ontwerp. De BMW i4 M50 ontketent een volledig elektrische revolutie met verbluffende prestaties en geavanceerde technologie. Deze twee modellen vertegenwoordigen het beste van BMW's erfgoed en innovatie. Ontdek de ultieme kracht en elegantie van de M2 en de toekomstgerichte technologie van de i4 M50 en profiteer nu van voordeel op beide modellen.

Neem contact met ons op

De achterkant van de BMW i4 M50

De BMW i4 M50

De BMW i4 M50 combineert voor het eerst de innovatieve kracht van zowel BMW M als BMW i, wat leidt tot opwindende sportieve prestaties onder hoge spanning. In de Sport Boost rijmodus, met twee krachtige BMW M eDrive motoren, levert de BMW i4 M50 een indrukwekkend vermogen van 400 kW (544 pk), wat zorgt voor de kenmerkende rijdynamiek van BMW M, die nog nooit eerder ervaren is. Dit volledig emissievrije rijplezier gaat hand in hand met een vooruitstrevend ontwerp en wordt omringd door een even sportieve als moderne sfeer.


 • Checkmark

  Twee BMW M eDrive motoren met BMW xDrive aandrijving

 • Checkmark

  Expressief geluid aangedreven door BMW M IconicSounds Electric

 • Checkmark

  M sportstuurwiel en M sportremsysteem

 • Checkmark

  544 pk en van 0 naar 100 in 3,9 seconden

 • Checkmark

  Tot 520 km actieradius en geen lokale CO2-uitstoot


Meer over de BMW i4Chevron

bmw_M2_Coupe_Competition_exterieur_dusseldorp_bmw

De BMW M2

De BMW M2: krachtige lijnen, aerodynamische vormen, agressieve details, pure dynamiek en sportiviteit. De 6-cilinder-in-lijn benzinemotor levert een vermogen van maar liefst 460 pk waarmee u van 0 naar 100 sprint 4,1 seconden. Voor wie de BMW M2 op een klassieke manier wilt ervaren is hij ook leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak.


Het kenmerkende M-design, met zijn stoere bumpers, opvallende grille en sportieve lichtmetalen velgen, maakt een onmiskenbaar statement op de weg. Of het nu gaat om het accelereren op rechte stukken of het nemen van scherpe bochten, de BMW M2 staat altijd klaar om indruk te maken met zijn ongeëvenaarde prestaties en wendbaarheid.

Meer over de BMW M2Chevron

Tom Coronel test de BMW M2 in Zandvoort

Onze BMW M ambassadeur Tom Coronel brengt de nieuwe BMW M2 Coupé in de kleur ‘Zandvoort Blue’ naar het circuit van CM.com Circuit Zandvoort! Ben jij benieuwd naar hoe dit afloopt? Check dan snel de video! Spoiler alert: de langste drift duurde 20,7 seconden en is 217 meter lang.