31 okt 2023Actie

Voorraaddeals bij Dusseldorp BMW

Voorraaddeals bij Dusseldorp BMW

Elektrisch rijden kent vele voordelen, maar het rijdt vooral heel erg leuk. Dankzij de snelle traploze acceleratie en de stille elektromotor rijdt een elektrische BMW ontzettend ontspannen, maar toch ook sportief. Omdat wij graag iedereen willen laten ervaren hoe het is om elektrisch te rijden profiteert u nu van voordeel oplopend tot maar liefst € 10.000,- op geselecteerde modellen. Dit voordeel kunt u ook combineren met een lage rente van 5,49% met Private Finance en Financial Lease i.c.m. Top Cover. Dus in welke BMW rijdt u binnenkort weg? De BMW i4, de BMW iX1, de BMW iX of de BMW iX3?

Neem contact op

Voordelen elektrisch rijden

  • CheckmarkElektrisch rijden is goedkoper. Dit komt doordat de prijs per kilometer lager is en de overheid regelingen in het leven heeft geroepen om elektrisch rijden aantrekkelijker te maken.
  • CheckmarkElektrisch rijden is beter voor het milieu. Elektrische auto’s produceren geen stikstofoxiden en fijnstof. Ook stoten ze geen CO2 uit tijdens de productie en het rijden. Als je daarnaast ook nog je eigen stroom opwekt door bijvoorbeeld zonnepanelen ben je helemaal goed bezig voor het milieu.
  • CheckmarkDe auto is stil en heeft minder onderhoud nodig. De elektrische auto heeft weinig mechanische onderdelen en weinig draaiende slijtage onderdelen. Hierdoor hoeft de auto minder vaak naar de garage voor onderhoud. Daarnaast hoef je ook geen olie of oliefilter te vervangen. Door het ontbreken van olie, fossiele brandstoffen en een uitlaat heb je ook minder last van stank en geluid.
  • CheckmarkElektrische auto’s rijden sportief. Veel rijders vinden de acceleratie bij een elektrische auto verslavend. De auto’s hebben ongeacht de snelheid veel koppel beschikbaar. Hierdoor ben je bij ieder stoplicht snel weg.

Dusseldorp voorraaddeals BMW i4Dusseldorp vooraaddeals BMW iX1Dusseldorp voorraaddeals BMW iXDusseldorp voorraaddeals BMW iX3

De BMW i4

De BMW i4 is sportief, comfortabel en 100% elektrisch. De actieradius van de BMW i4 is maar liefst 590 kilometer*, ideaal dus voor woon-werk verkeer maar ook voor privé kilometers. De BMW i4 is leverbaar vanaf € 59.362,- of u rijdt hem al voor € 739,- per maand met BMW Operational Lease.

>> Bekijk de BMW i4

De BMW iX1

De BMW iX1 is het eerste vierwielaangedreven model van BMW in het premium compacte segment. De BMW iX1 heeft een vermogen van 313 pk. Met een volle accu kunt u 438 kilometer* rijden. De BMW iX1 is leverbaar vanaf € 48.316,- of u rijdt hem al voor €719,- per maand met BMW Operational Lease.

>> Bekijk de BMW iX1

De BMW iX3

Rijden in een 100% elektrische SAV van BMW? Dat kan met de BMW iX3. De BMW iX3 heeft standaard een M Sportpakket met specifieke designkenmerken wat zorgt voor extra sportiviteit. De actieradius van de BMW iX3 is maar liefst 460 kilometer*. De BMW iX3 is leverbaar vanaf € 71.462,- of u rijdt hem al voor €839,- per maand met BMW Operational Lease.

>> Bekijk de BMW iX3

De BMW iX

De meest duurzame, intelligente en moderne BMW ooit gemaakt: de BMW iX. De BMW iX is een combinatie van rijplezier en veel luxe. Wanneer de BMW iX volledig is opgeladen kunt u maar liefst 630 kilometer* rijden. De BMW iX is leverbaar vanaf € 84.988,- of u rijdt hem al vanaf € 1.019,- per maand met BMW Operational Lease.

>> Bekijk de BMW iX

Actievoorwaarden

Koopt u nu een nieuwe elektrische BMW, dan profiteert u dus tijdelijk van extra voordeel. Dit voordeel krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe BMW. De volgende voorwaarden zijn bij deze actie van toepassing:

  • CheckmarkHet voordeel is afhankelijk van het model en het type.
  • CheckmarkDeze actie is alleen van toepassing op nieuwe BMW's.
  • CheckmarkVan toepassing op onze voorraadauto's.
  • CheckmarkUiterlijke registratiedatum 30 december 2023.

* De actieradius is gebaseerd op de WLTP richtlijnen.