WhatsappEmail
BMW 1 Serie
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Automaat

€ 47.500,00

Sportline

NLZ-236-NB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €615 per maand
BMW 1 Serie 118i Automaat
€ 47.500,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4000KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van de BMW 1 Serie stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 15 kilometer gereden. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, sport line onderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Het full map navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De uitrusting van deze BMW is met lederen sportstuur, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 1 Serie bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u