BMW 6 Serie Gran Tourismo Achterzijde

BMW 6 Serie

Ontdek de dynamiek van de BMW 6 serie; de BMW 6 Serie Gran Turismo staat voor elegant en vooruitstrevend design, reiscomfort van het hoogste niveau en uitstekende rijdynamiek. Verfijnd in elk opzicht. Het opvallende exterieur met de nieuwe BMW nierengrille, de coupé-achtige daklijn met brede achterzijde en innovatieve lichtontwerp geeft BMW 6 serie een krachtige individuele uitstraling en komt daarmee nog progressiever voor de dag. Het interieur is een combinatie van luxueze ruimte, hoogwaardige materialen en innovatie. In combinatie met perfect afgestemde rijdynamiek kan een reis met de BMW 6 Serie Gran Turismo niet lang genoeg duren.

BMW 6 Serie kopen: Nieuw of Occasion

Bij Dusseldorp staan uw wensen centraal. Wilt u de glans van een nieuwe 6 serie van BMW ervaren, of de uitstekende kwaliteiten van een BMW 6 serie occasion ontdekken? Wij bieden beide mogelijkheden. Onze selectie aan nieuwe modellen laat u de nieuwste innovaties beleven, terwijl onze uitgebreide aanbod tweedehands BMW 6 serie bewijst dat kwaliteit tijdloos is. Elk model is grondig geïnspecteerd voor gegarandeerde tevredenheid. Kiest u voor een BMW 6 serie occasion met BMW Premium Selection, dan kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en gemak. Dankzij standaard 24 maanden garantie geniet u van zorgeloos rijplezier, zonder onverwachte kosten. U rijdt een nieuwe BMW 6 serie al vanaf 80.910 euro.

BMW 6 serie Leasen: Private lease of zakelijk

Of u nu zoekt naar flexibiliteit voor uw bedrijf, of comfort en stijl in uw persoonlijk leven wilt, Dusseldorp biedt uitstekende mogelijkheden om een 6 serie te leasen. Zakelijk leasen verzekert u van de luxe van een nieuwe BMW 6 serie, terwijl de kosten voorspelbaar blijven. Onze private lease mogelijkheden bieden u de vrijheid om te genieten van de exlusiviteit van de BMW 6 serie zonder de investering van een aankoop. Dusseldorp biedt u zorgeloos autorijden met onze flexibele en financieel aantrekkelijke lease mogelijkheden.