BMW 5 Serie Sedan Voorkant

BMW 5 serie

Ontdek de dynamiek van de BMW 5 serie; De BMW 5 Serie is de ultieme comfortabele business sedan of touring met sportieve rijeigenschappen. De nieuwe BMW 5 Serie geeft met de achtste generatie een nieuwe interpretatie aan het sportieve design van de modellijn. Karakteristieke designelementen zoals een lange wielbasis, de langgerekte motorkap en een vloeiende daklijn zorgen voor een elegante uitstraling. Smaakvolle details zoals de verlichte BMW nierengrille ‘Iconic Glow’ en het grote glazen panoramadak geven de nieuwe BMW 5 Serie een eigen maar herkenbare persoonlijkheid.

De nieuwe BMW 5 serie kent een breed motorenaanbod: de nieuwste generatie BMW 5 Serie is leverbaar met traditionele benzine- en dieselmotor, maar ook als Plug-in Hybride of als volledig elektrische BMW i5. Veiligheid en comfort staan voorop. Het omvangrijke aanbod aan assistentie- en connectiviteitstechnologieën zorgt ervoor dat u veilig door het verkeer gaat.

De moderne uitrusting van de modellen gaan samen met dynamisch rijgedrag, perfect afgestemde onderstellen en krachtige, efficiënte motoren. Met het elegante uiterlijk heeft de BMW 5 Serie, leverbaar als sedan of als Touring altijd een passende uitstraling, in welke situatie dan ook. De nieuwe BMW 5 serie is er al vanaf 68.240 euro

BMW 5 Serie kopen: Nieuw of Occasion (H2)

Bij Dusseldorp staan uw wensen centraal. Wilt u de glans van een nieuwe 5 serie van BMW ervaren, of de uitstekende kwaliteiten van een BMW 5 serie occasion ontdekken? Wij bieden beide mogelijkheden. Onze selectie aan nieuwe modellen laat u de nieuwste innovaties beleven, terwijl onze uitgebreide aanbod tweedehands BMW 5 serie bewijst dat kwaliteit tijdloos is. Elk model is grondig geïnspecteerd voor gegarandeerde tevredenheid. Kiest u voor een BMW 5 serie occasion met BMW Premium Selection, dan kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en gemak. Dankzij standaard 24 maanden garantie geniet u van zorgeloos rijplezier, zonder onverwachte kosten. U rijdt een nieuwe BMW 5 serie al vanaf 68.295 euro.

BMW 5 serie Leasen: Private lease of zakelijk (H2)

Of u nu zoekt naar flexibiliteit voor uw bedrijf, of comfort en stijl in uw persoonlijk leven wilt, Dusseldorp biedt uitstekende mogelijkheden om een 5 serie te leasen. Zakelijk leasen verzekert u van de luxe van een nieuwe BMW 5 serie, terwijl de kosten voorspelbaar blijven. Onze private lease mogelijkheden bieden u de vrijheid om te genieten van de exlusiviteit van de BMW 5 serie zonder de investering van een aankoop. Dusseldorp biedt u zorgeloos autorijden met onze flexibele en financieel aantrekkelijke lease mogelijkheden.