De nieuwe BMW iX2

BMW IX2

De eerste BMW iX2. 100% elektrisch.

 • Aanschaf
 • Exterieur
 • Interieur
 • Leasen
 • Occasions
 • Uitvoering
 • Performance
 • Aanbod

Ontdek de nieuwe BMW iX2: een volledig elektrische BMW met veel ruimte en een modern design. De BMWiX2 heeft een sportieve uitstraling aan de buitenkant en een elegante binnenkant. Rijd dagelijks emissievrij met de BMW iX2 en ervaar het vertrouwde BMW-comfort. Verken alle BMW iX2 modellen, opties en technische specificaties, en ontdek onze diverse lease- en financieringsopties.

Prijzen

 • € 49.976Leverbaar vanaf
 • € 283Netto bijtelling vanaf
 • € 729Private lease*
 • € 669Operational lease*

EXTERIEUR

De nieuwe BMW iX2 is een volledig elektrische SUV met een opvallend uiterlijk dankzij zijn coupé-achtige vorm en oplichtende BMW-grille. Het combineert de ruimte van een BMW X met een moderne, volledig elektrische aandrijving van BMW i. Met een bereik tot 449 km (volgens de WLTP-test) en een snelle acceleratie in 5,6 seconden, is deze auto klaar voor zowel korte als lange ritten.

De Iconic Glow van de BMW iX2

BMW IX2 - ICONIC GLOW

De voorzijde van de BMW iX2 is een echte blikvanger, met name door de BMW Iconic Glow nierengrille. Vooral in het donker valt de BMW Iconic Glow nierengrille echt op: het witte licht benadrukt de bijzondere vorm, zowel als je rijdt als wanneer je stilstaat. Dit speciale licht komt van LED-vezels en zie je zowel tijdens het rijden als wanneer je de BMW opent en sluit.

De voorzijde van de volledig elektrische BMW iX2

BMW IX2 - VOORZIJDE

De nieuwe BMW X2 straalt zelfvertrouwen uit, en een belangrijke reden hiervoor is de unieke, hoge voorzijde van dit model. Prominente kenmerken omvatten de opvallende LED koplampen en de nagenoeg zeshoekige BMW nierengrille. Ook kan men optioneel kiezen voor adaptieve LED koplampen met matrix grootlicht, wat ervoor zorgt dat andere weggebruikers niet verblind worden.

Het zijaanzicht van de nieuwe BMW iX2

BMW IX2 - ZIJAANZICHT

Het dak loopt onafgebroken door tot aan de achterkant, wat resulteert in een gestroomlijnd, coupé-achtig profiel en de karakteristieke verhoudingen van een BMW Sports Activity Coupe (SAC). Aan de achterkant vallen de ruime wielkasten en krachtige schouderlijnen op. De horizontale lijnen van de achterlichten dragen bij aan een extra sportieve uitstraling, samen met de opvallende Gurney-spoiler en de kenmerkende achterbumper.

INTERIEUR

Het interieur van de BMW iX2 heeft een moderne premium ambiance met sportieve accenten. Dankzij het glazen panoramadak lijkt het interieur ruimer en komt er meer licht binnen. Met de BMW Live Cockpit Professional met Operating System 9 kunt u bijzonder eenvoudig muziek en navigatie bedienen en instellingen van de auto aanpassen via het BMW Curved Display.

Het geluid in de BMW iX2

BMW IX2 - GELUID

De BMW iX2 heeft een buitengewoon geluidssysteem. Met 12 luidsprekers en 205 watt bereikt het HIFI luidsprekersysteem Harman Kardon het gehele interieur van uw BMW. Dit zorgt voor een fascinerende, volle en uitgebalanceerde klank.

De stoelen in de BMW iX2

BMW IX2 - STOELEN

De ergonomische sportstoelen in de BMW iX2 bieden ondersteuning in de dynamisch genomen bochten en tijdens het sportief rijden. U kunt de stoelen heel makkelijk handmatig instellen. Zo geniet u van een sportstoel die perfect op uw lichaam is ingesteld.

Het interieur van de nieuwe BMW iX2

BMW IX2 - COCKPIT

Single- of multiplayer – met AirConsole Gaming verandert u uw BMW in een gameconsole. Verbeter tijdens een pauze uw highscore op het BMW Curved Display of daag uw passagiers uit. U kunt uw smartphone gebruiken als controller.

LEASE UW BMW IX2

Bij Dusseldorp BMW kunt u uiteraard terecht voor het leasen van uw nieuwe BMW iX2. U kunt bij Dusseldorp BMW kiezen uit verschillende leasemogelijkheden. Lease uw BMW iX2 via Private Lease of zakelijk met BMW Operational Lease. Kies hieronder uw gewenste leasevariant of vraag naar de mogelijkheden!

Leaseprijzen volgen nog

BMW IX2 OCCASION KOPEN

Koop uw BMW iX2 occasion bij Dusseldorp. De meeste BMW iX2 occasions zijn bij ons voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk van BMW biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij aanschaf van een tweedehands BMW iX2.

✔ 24 maanden garantie

✔ Alle occasions uitvoerig gecontroleerd

✔ Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd

BMW IX2 UITVOERINGEN

De standaarduitvoering van de BMW iX2

BMW iX2 Standaarduitvoering

Vanaf€ 59.350,2

CheckmarkLED koplampen en LED achterlichten
CheckmarkLichtmetalen wielen
CheckmarkAutomatische achterklepbediening
BMW iX2 M Sportpakket

BMW iX2 M Sportpakket

Vanaf€ 63.349,7

CheckmarkM Sportstuurwiel
CheckmarkM hoogglans Shadow Line
CheckmarkDashboard Luxury
BMW iX2 M Sportpakket Pro

BMW iX2 M Sportpakket Pro

Vanaf€ 67.136,6

CheckmarkUitbreiding M hoogglans Shadow Line exterieurdelen
CheckmarkVeiligheidsgordels met M striping
CheckmarkM Sportremsysteem Rot
Prestaties (PK)
Verbruik (100km)
0-100 km/h
CO2-Emissie
BMW iX2 xDrive30
313
17.7 - 17kWh
5.6S
0g/km
BMW iX2 eDrive20
240
-
8.6S
0g/km