9 resultaten

BMW i7 occasions: Luxe en kracht gecombineerd

Een gebruikte BMW i7, vervaardigd met hoogwaardige materialen. Het vakmanschap met de hand verwerkt, belichaamt luxe en prestaties op het hoogste niveau. Elke functie is doordacht geplaatst, zodat uw rijervaring moeiteloos en onvergetelijk wordt. Verken de wereld van de BMW i7 en ontdek hoe deze occasion uitzonderlijke technologie combineert met compromisloze kwaliteit.BMW i7 prijs: Wat kost een i7 occasion?

Betreed de wereld van de BMW i7 bij Dusseldorp BMW en laat u informeren over de prijzen van de BMW i7, met een diepgaande blik op zijn interieur en exterieur. De kosten van een BMW i7 occasion variëren afhankelijk van de uitvoering, leeftijd en kilometerstand. Raadpleeg uw verkoopadviseur voor gedetailleerde informatie of ontdek het uitgebreide aanbod op onze website.BMW i7 motor en prestaties

Stap in een occasion BMW i7 en ervaar rijplezier op het hoogste niveau. De elektromotor levert een indrukwekkend vermogen van 335 kW (456 pk) en een koppel van 650 Nm voor optimale dynamiek. In slechts 5,5 seconden accelereert de i7 van 0 naar 100 km/h. Het vlaggenschip, de i7 M70 xDrive, imponeert met een systeemvermogen van 485 kW (660 pk)*. Dit krachtige model sprint van 0 naar 100 km/h in slechts 3,7 seconden, waardoor het het snelste volledig elektrische BMW-model is.


Een jong gebruikte BMW i7 biedt niet alleen prestaties maar ook een indrukwekkende actieradius van ongeveer 625 kilometer (WLTP). Geschikt voor zowel woon-werkverkeer als dagjes uit. Het geringe energieverbruik van 18,4-19,6 kWh/100 km, dankzij technologieën zoals energieterugwinning bij remmen, benadrukt de efficiëntie van de BMW i7.Een BMW i7 occasion aanschaffen via Dusseldorp

Koop uw BMW i7 occasion met vertrouwen bij Dusseldorp, waar de meeste BMW i7 occasions het gewilde Premium Selection label dragen. Dit keurmerk van BMW staat voor zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij de aanschaf van een tweedehands BMW i7.

  • Checkmark

    24 maanden garantie: Uw gemoedsrust is gegarandeerd.

  • Checkmark

    Grondige controle van alle occasions: Elke BMW i7 ondergaat een uitgebreide inspectie.

  • Checkmark

    Volledige historie en geverifieerde kilometers: Transparantie staat centraal, zodat u met vertrouwen uw keuze kunt maken.Rijervaring, comfort en technologie

Stap in de BMW i7 en ervaar een harmonieuze samensmelting van luxe, comfort en cutting-edge technologie. Het interieur is ontworpen voor uw comfort, met intuïtieve bedieningselementen en geavanceerde connectiviteitsfuncties die elke rit verrijken.

Brandstofefficiëntie en Onderhoudsgemak

De BMW i7 excelleert niet alleen in prestaties maar ook in efficiëntie. Met een laag energieverbruik en innovatieve technologieën is de i7 niet alleen krachtig maar ook kostenefficiënt in gebruik. Het onderhoudsgemak van BMW zorgt ervoor dat uw i7 occasion uiterst betrouwbaar en zorgeloos is.Vergelijkingen met concurrenten en voorgangers

Om de unieke kenmerken van de BMW i7 te benadrukken, vergelijken we het met zijn voorgangers en concurrenten. Ontdek waarom de i7 een klasse apart is en hoe het zich onderscheidt in termen van design, prestaties en technologische innovaties.

Ontdek de verhalen van andere BMW i7-rijders en laat u inspireren door hun ervaringen. Lees hoe de BMW i7 schittert in diverse rijscenario's en hoe het eigenaarschap van deze opmerkelijke auto het dagelijkse leven transformeert.

Met Dusseldorp BMW als uw vertrouwde partner in de zoektocht naar een BMW i7 occasion, stapt u niet alleen in een auto maar in een lifestyle. Ervaar vandaag nog de magie van de BMW i7 bij Dusseldorp en geef uw rijervaring een nieuwe dimensie.