12 resultaten

BMW i3 occasion: Elektrische rijervaring met stijl

Verrijk uw rijervaring met een milieuvriendelijke touch door te kiezen voor een gebruikte BMW i3, een compacte elektrische auto met een eigentijdse vormgeving die ruimte biedt aan vier inzittenden. Ervaar het gemak van een hatchback zonder concessies te doen aan prestaties of comfort, en dat alles zonder uitstoot!BMW i3 prijs: verken en ontdek

Bij Dusseldorp BMW krijgt de BMW i3 de aandacht die het verdient. Verken de prijzen van deze opvallende elektrische auto, duik in het gedetailleerde interieur en bewonder het verfijnde exterieur. De prijs van een BMW i3 occasion varieert op basis van de uitvoering, leeftijd en kilometerstand. Raadpleeg uw verkoopadviseur voor alle mogelijkheden of neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod.


BMW i3 motor en prestaties

De BMW i3 overtreft verwachtingen met zijn indrukwekkende actieradius, die tot 300 kilometer kan reiken, afhankelijk van de weersomstandigheden en uw rijgedrag. Voor degenen die angstig zijn voor een lege batterij, biedt de BMW i3 met Range Extender de perfecte oplossing. Deze variant is uitgerust met een klein conventioneel motortje dat u comfortabel naar de volgende laadpaal brengt.Een tweedehands BMW i3 kopen bij Dusseldorp: Premium keuzes

Bij Dusseldorp streven we naar het bieden van zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij de aanschaf van een tweedehands BMW i3. Onze BMW i3 occasions zijn veelal voorzien van het prestigieuze Premium Selection label, wat garant staat voor een hoogwaardige ervaring.

  • Checkmark

    24 maanden garantie voor gemoedsrust.

  • Checkmark

    Grondige controles op alle occasions voor optimale betrouwbaarheid.

  • Checkmark

    Volledige historie beschikbaar en kilometerstanden geverifieerd voor volledige transparantie.


Voeg een elektrisch tintje toe aan uw rijervaring door te kiezen voor een BMW i3 occasion. Met Dusseldorp als uw partner bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en de beste service. Ontdek de wereld van elektrisch rijden met stijl en vertrouwen.