De nieuwe BMW i5 Touring

BMW I5 TOURING

Een dynamisch rijkarakter

 • Aanschaf
 • Exterieur
 • Interieur
 • Leasen
 • Occasions
 • Uitvoering
 • Performance
 • Aanbod

BMW I5 TOURING

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de BMW-familie: de BMW i5 Touring. Deze baanbrekende auto belichaamt het beste van sportiviteit, elegantie en functionaliteit. Ontworpen voor de moderne levensstijl, biedt de BMW i5 Touring een perfecte combinatie van dynamiek en ruimte, waardoor hij ideaal is voor zowel de avontuurlijke rijder als voor gezinnen. Met zijn geavanceerde elektrische aandrijving en innovatieve technologieën zet de BMW i5 Touring de standaard voor duurzame mobiliteit en rijplezier. Stap in en ontdek een nieuwe dimensie van rijervaring met de BMW i5 Touring.

Prijzen

 • € 79.622,2Leverbaar vanaf
 • € 484Netto bijtelling vanaf
 • € 1.185Private lease*
 • € 999Operational lease*

EXTERIEUR VAN DE BMW I5 TOURING

Het atletische zijaanzicht van de nieuwe BMW 5 Serie Touring wordt gekenmerkt door dynamische verhoudingen en ruime oppervlakken. Deze uitvoering is langer, breder en hoger dan zijn voorganger, met de langste wielbasis in zijn klasse. De voorkant is voorzien van eigentijdse dubbele koplampen en de iconische BMW nierengrille, met de mogelijkheid voor de BMW Iconic Glow nierengrilleverlichting als optie. De herkenbare L-vormige achterlichten, samen met de donkere afwerking van de zijdorpels en achterbumper, dragen bij aan een sportief silhouet.

De voorzijde van de BMW i5 Touring

VOORAANZICHT BMW I5 TOURING

De voorkant van de BMW i5 Touring geeft de auto een elegante en dynamische uitstraling. Met zijn kenmerkende stijl en krachtige uitstraling is deze auto een blikvanger op de weg. Het front van de BMW i5 Touring straalt zelfvertrouwen uit met zijn prominente BMW-nierengrille, die een indrukwekkende aanwezigheid heeft. De grille is ontworpen met verfijnde details en een slanke omlijsting, waardoor hij zowel sportief als elegant oogt. De scherpe en expressieve LED-koplampen van de BMW i5 Touring dragen bij aan zijn karakteristieke uitstraling. Met hun geavanceerde technologie bieden ze niet alleen uitstekende zichtbaarheid, maar voegen ze ook een vleugje moderniteit toe aan het ontwerp.

De achterzijde van de BMW i5 Touring

ACHTERZIJDE BMW I5 TOURING

De achterkant van de BMW i5 Touring straalt een perfecte harmonie uit tussen stijl en functionaliteit. Het ontwerp is zorgvuldig vormgegeven om zowel indruk te maken op het gebied van esthetiek als op het gebied van praktisch gebruik. Of u nu de bagageruimte vult voor een gezinsuitje of geniet van de krachtige uitstraling van de auto, de achterkant van de BMW i5 Touring laat een blijvende indruk achter. De gestroomlijnde LED-achterlichten van de BMW i5 Touring zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje moderniteit toe aan het design. Met hun slanke en opvallende vormgeving creëren ze een herkenbaar en onderscheidend achterlichtsignatuur, zowel overdag als 's nachts. De LED-technologie biedt helder en efficiënt licht, waardoor de zichtbaarheid wordt vergroot.

De zijkant van de BMW i5 Touring

HET ZIJAANZICHT VAN DE BMW I5 TOURING

De zijkant van de BMW 5 Serie Touring heeft de perfecte balans tussen sportiviteit en elegantie. Het ontwerp straalt zelfvertrouwen uit en trekt de aandacht, waarbij elke lijn en detail met zorg is vormgegeven. De strakke lijnen van de carrosserie geven de BMW 5 Serie Touring een gestroomlijnd profiel, waardoor hij zowel sportief als verfijnd oogt. De vloeiende lijnen lopen van de voorkant naar de achterkant van de auto en creëren een gevoel van beweging, zelfs wanneer hij stilstaat. De opvallende taillelijn loopt parallel aan de onderkant van de ramen en benadrukt de dynamiek van de auto. Deze lijn geeft de BMW 5 Serie Touring een gevoel van kracht en stabiliteit, terwijl hij tegelijkertijd een gestroomlijnd profiel behoudt. Een ander opvallend kenmerk aan de zijkant is de elegante Hofmeister-knik in de achterste zijruit. Deze karakteristieke designdetails, die kenmerkend zijn voor BMW, voegen een vleugje verfijning toe aan het profiel van de auto.

INTERIEUR VAN DE BMW I5 TOURING

De BMW 5 Serie Touring biedt een ruim en luxueus interieur met hoogwaardige materialen en moderne functionaliteiten. Verbeterde geluidsisolatie zorgt voor een serene reisomgeving, terwijl de royale ruimte en zorgvuldige afwerking de ervaring versterken. Of het nu lange reizen of dagelijkse ritten zijn, de Touring biedt een perfecte balans tussen comfort en rijplezier.


Een hoogtepunt van de nieuwe BMW 5 Serie Touring is de indrukwekkende laadruimte. Met een toename van 10 liter ten opzichte van zijn voorganger biedt de kofferbak nu een capaciteit van 570 liter voor zowel conventionele als hybride modellen. Met de achterbank neergeklapt wordt dit zelfs uitgebreid tot een royale 1.700 liter, waardoor de Touring een ideale metgezel is voor diverse ladingen en avonturen.

De cockpit van de BMW i5 Touring

DE COCKPIT VAN DE BMW I5 TOURING

Met zijn minimalistische bedieningselementen zorgt de cockpit voor een overzichtelijk en modern uiterlijk. Het slanke BMW Curved Display, zonder omlijsting, lijkt bijna te zweven op het dashboard en is gemakkelijk te bedienen door middel van aanraking, op een moderne en comfortabele manier.

De interaction bar in de BMW i5 Touring

DE INTERACTION BAR IN DE BMW I5 TOURING

De BMW Interaction Bar vormt een bijzondere lichtinnovatie tussen portier en middenconsole. Met aanrakingsgevoelige oppervlaktes bedient u de klimaatcontrole en andere functies.

De stoelen in de BMW i5 Touring

DE STOELEN IN DE BMW I5 TOURING

Neem plaats in de comfortabele en ergonomische stoelen van de BMW i5 en geniet van de perfecte balans tussen ondersteuning en ontspanning. Met geavanceerde verstelmogelijkheden kunt u de stoel aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren, waardoor elke rit een genot wordt, of u nu lange afstanden aflegt of in de stad rijdt.

LEASE UW BMW I5 TOURING

Bij Dusseldorp BMW kunt u uiteraard terecht voor het leasen van uw nieuwe BMW i5 Touring. U kunt bij Dusseldorp BMW kiezen uit verschillende leasemogelijkheden. Lease uw BMW i5 Touring via Private Lease of zakelijk met BMW Operational Lease. Kies hieronder uw gewenste leasevariant of vraag naar de mogelijkheden!

BMW I5 TOURING OCCASION KOPEN

Koop uw BMW i5 Touring occasion bij Dusseldorp. De meeste BMW i5 occasions zijn bij ons voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk van BMW biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij aanschaf van een tweedehands BMW i5.

✔ 24 maanden garantie

✔ Alle occasions uitvoerig gecontroleerd

✔ Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd

Prestaties (PK)
Verbruik (100km)
0-100 km/h
CO2-Emissie
BMW i5 eDrive40 Touring
340
19,2 - 16,5kWh
6,1S
0g/km
BMW i5 M60 xDrive Touring
601
20,8 - 18,3kWh
3,9S
0g/km