Service

Ontdek de uitgebreide services van Autodealer Dusseldorp BMW

Ons service aanbod

Van olie vervangen tot inspectie. Onze werkplaats staat altijd voor u klaar.

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Met onder andere de Online Afspraakplanner van Dusseldorp BMW is onze werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en met tien vestigingen is Dusseldorp BMW altijd dichtbij. Maak eenvoudig een werkplaatsafspraak voor uw BMW via de afspraakplanner of neem contact met ons op om één van onze medewerkers te spreken. Zij helpen u graag op weg!

Werkplaatsafspraak
01
Werkplaatsafspraak
Chevron
Onderhoud & Reparatie
02
Onderhoud & Reparatie
Chevron
Service Inclusive
03
Service inclusive
Chevron
APK
04
APK
Chevron
Schadeherstel
05
Schadeherstel
Chevron
Wielwissel
06
Wielwissel
Chevron
BMW pechhulp

BMW Pechhulp

Bij pech is de BMW Service Centrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U krijgt direct een deskundige aan de lijn, die u met tips meestal weer op weg kan helpen. Anders wordt hulpverlening ter plaatse geregeld: door de dichtstbijzijnde BMW dealer, Erkend Service Partner of door een professionele hulpdienst. Eén telefoontje is voldoende

Meer info
BMW Premium Selection Garantie

BMW Premium Selection

De meeste occasions in ons aanbod zijn voorzien van het BMW Premium Selection keurmerk. Dit betekent dat de Premium Selection occasions compleet geïnspecteerd zijn, voorzien zijn van een complete onderhoudshistorie, zijn de gereden kilometers geverifieerd en krijgt u daarbij ook nog eens 24 maanden garantie zonder kilometer beperking.

Meer infoChevron

BMW Top Cover Verzekering

BMW Top Cover VerzekeringChevron
Handleidingen