BMW Z4 Exterieur Voorzijde

BMW Z4

Ontdek de dynamiek van de BMW Z4; een iconisch roadster die even divers als stijlvol is.

De BMW Z4 combineert de dynamiek van een sportwagen met het gevoel van vrijheid van een cabriolet. In alle Z4 modellen vindt u een perfecte balans tussen luxe, innovatie en prestatie. Voor echte fijnproefers is de BMW Z4 M40i met zijn krachtige motor met 25kW (340 pk) en precieze besturing. De Z4 M40i is standaard het het M Aerodynamicapakket uitgerust en straalt met de M specifieke voorbumper, achterbumper, dorpelverbreders en diffusorinzet pure dynamiek en sportiviteit uit.

Stap in en beleef de pure rijsensatie.


BMW Z4 Serie kopen: Nieuw of Occasion

Bij Dusseldorp staan uw wensen centraal. Wilt u de glans van een nieuwe Z4 van BMW ervaren, of de uitstekende kwaliteiten van een BMW Z4 occasion ontdekken? Wij bieden beide opties. Onze selectie aan nieuwe modellen laat u de nieuwste innovaties beleven, terwijl onze uitgebreide aanbod tweedehands BMW Z4 auto's bewijst dat kwaliteit tijdloos is. Elk model is grondig geïnspecteerd voor gegarandeerde tevredenheid. Kiest u voor een BMW Z4 occasion met BMW Premium Selection, dan kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en gemak. Dankzij standaard 24 maanden garantie geniet u van zorgeloos rijplezier, zonder onverwachte kosten. U rijdt een nieuwe BMW Z4 al vanaf 62.440 euro.


BMW Z4 Leasen: Private lease of zakelijk

Of u nu zoekt naar flexibiliteit voor uw bedrijf, of comfort en stijl in uw persoonlijk leven wilt, Dusseldorp biedt uitstekende mogelijkheden om een BMW Z4 te leasen. Zakelijk leasen verzekert u van de luxe van een nieuwe BMW Z4, terwijl de kosten voorspelbaar blijven. Onze private lease-opties bieden u de vrijheid om te genieten van de sportiviteit van de BMW Z4 zonder de investering van een aankoop. Dusseldorp biedt u zorgeloos autorijden met onze flexibele en financieel aantrekkelijke lease mogelijkheden.