bmw_X1_exterieur_dusseldorp_bmw

BMW X1

Bekijk het aanbod
 • Aanschaf
 • Exterieur
 • Interieur
 • Leasen
 • Occasions
 • Uitvoering
 • Performance
 • Aanbod

X1

Daar is hij dan: de gloednieuwe BMW X1, nu nog aantrekkelijker! De nieuwe BMW X1 heeft een krachtige uitstraling door zijn belijning en de slanke LED koplampen. Daarnaast heeft het interieur een nieuw design en is deze moderner en ruimer. De BMW X1 heeft ook een uitgebreide digitale cockpit met het BMW Curved Display. De nieuwe BMW X1 is ook te verkrijgen als Plug-in Hybride of volledig elektrisch.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de BMW X1 zoals de prijs, het BMW X1 occasionaanbod, informatie over BMW X1 Private Lease en onze voorraad aan nieuwe BMW X1 modellen. Wilt u graag de BMW X1 in het echt bewonderen? Dit kan vanaf 1 oktober in al onze showrooms!

Prijzen

 • € 52.276Leverbaar vanaf
 • € 354Netto bijtelling vanaf
 • € 899Private lease*
 • € 785Operational lease*

BMW X1 - EXTERIEUR

bmw_X1_exterieur_dusseldorp_bmw

BMW X1 - AFBEELDING - ACHTERKANT

De achterzijde van de BMW X1 heeft driedimensionale, L-vormige achterlichten ogen onmiskenbaar en modern. Dit komt mede door het samenspel van het transparante glas en het donkere rookglas.

bmw_X1_exterieur_dusseldorp_bmw

BMW X1 EXTERIEUR

De vormgeving van de BMW X1 lijkt uit één stuk gehouwen te zijn. De proporties van het zijaanzicht zijn verticaal georiënteerd en tonen het dynamische karakter van de BMW X1.

bmw_X1_exterieur_dusseldorp_bmw

BMW X1 EXTERIEUR VOORKANT

Op de voorzijde van de BMW X1 schittert de grote, bijna vierkante BMW nierengrille. De grille geeft in combinatie met de smalle Adaptieve LED koplampen, die tot ver in de voorschermen doorlopen, de BMW X1 een krachtige uitstraling.

BMW_X1_Exterieur_Dusseldorp_BMW

VELGEN BMW X1

Onze velgen combineren elegantie, stijl en functionaliteit om de perfecte balans te creëren. Ze zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, wat resulteert in een lichtgewicht constructie die zorgt voor verbeterde prestaties en brandstofefficiëntie.

bmw_X1_exterieur_dusseldorp_bmw

DE KOPLAMPEN VAN DE BMW X1

Met de optionele adaptieve koplampen kunt u genieten van geavanceerde functies zoals automatische niveauregeling, bochtverlichting en grootlichtassistentie. Deze functies zorgen voor een nog betere zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden.

BMW X1 - INTERIEUR

De veelzijdigheid van de vernieuwde BMW X1 is ook in het interieur zichtbaar. Royale ruimte en geavanceerde technologie gaat hier samen met functionele oplossingen. Het interieur van de nieuwe BMW X1 is een aangename omgeving, dit is te danken aan de goede afwerking van hoge kwaliteit.

bmw_X1_interieur_dusseldorp_bmw

BMW X1 - INTERIEUR

bmw X1 interieur dusseldorp bmw

DE COCKPIT VAN DE BMW X1

De cockpit van de BMW X1 bevat het slanke, frameloze BMW Curved Display. Het display werkt met bediening via aanraking en spraak. Het is een ware blikvanger en tegelijk uw centrale interface met BMW iDrive.

bmw_X1_interieur_dusseldorp_bmw

HET MIDDENCONSOLE VAN DE BMW X1

Het middenconsole van de BMW X1 is uitgerust met een schuifregelaar en bedieningselementen van de nieuwste generatie. Optioneel is ook een geïntegreerd Wireless Charging Pad.

bmw X1 interieur dusseldorp bmw

DE AUTOMATISCHE TRANSMISSIE VAN DE BMW X1

De automatische transmissie van de BMW X1 zorgt voor naadloze schakelmomenten en optimale efficiëntie. Met zijn geavanceerde elektronische regelsystemen past hij zich automatisch aan aan de rijomstandigheden, waardoor u kunt genieten van soepel schakelen en moeiteloos accelereren. Het ontwerp van de automaat weerspiegelt de aandacht voor detail en vakmanschap die kenmerkend is voor BMW. De ergonomisch geplaatste schakelpaddles bieden een intuïtieve en plezierige bediening, zodat u moeiteloos kunt schakelen tussen de versnellingen.

LEASE UW BMW X1

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW X1? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW X1:

Leverbaar vanaf: € 50.721,- Private Lease vanaf: € 925,- Netto bijtelling vanaf: € 334,-


Operational Lease: € 769,-


BMW X1 OCCASION KOPEN

Koop uw BMW X1 occasion bij Dusseldorp. De meeste BMW X1 occasions zijn bij ons voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk van BMW biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij aanschaf van een tweedehands BMW X1.

✔ 24 maanden garantie

✔ Alle occasions uitvoerig gecontroleerd

✔ Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd

Bekijk alle BMW X1 occasions

BMW X1 - UITVOERINGEN

BMW X1 Standaard

BMW X1 Standaarduitvoering

Vanaf€ 50.720,8

CheckmarkLED koplampen en LED achterlichten
CheckmarkBMW Live Cockpit Plus met BMW Curved Display
Checkmarkmet leder bekleed sportstuurwiel
Uitvoering - X1 - M-sportpakket

BMW X1 M Sportpakket

Vanaf€ 55.175,2

CheckmarkSportstoelen voor
CheckmarkDashboard Luxury
CheckmarkM Sportstuurwiel
BMW X1 xLine

BMW X1 xLine

Vanaf€ 53.564,5

Checkmark18 inch Aerodynamische Sterspaak (Styling 866) in Bicolor Lightning Grey
CheckmarkVeganza Schwarz
CheckmarkInterieurlijsten Schwarz hoogglans
BMW_X1_Exterieur_Dusseldorp_BMW

PERFORMANCE BMW X1

Prestaties (PK)
Verbruik (100km)
0-100 km/h
CO2-Emissie
BMW X1 xDrive25e
245
0,9 − 0,7L
-
20 − 16g/km
BMW X1 xDrive30e
326
0,9 − 0,7 L
-
21 − 16 g/km
BMW X1 sDrive18i
136
6,8 - 6,3L
9,2S
154 - 143g/km

VRAAG EN ANTWOORD

De Plug- in hybride en volledig elektrische BMW X1 is niet alleen functioneel en sportief maar ook nog duurzaam. Onderstaand de actieradius per aandrijflijn. De elektrische actieradius bedraagt tot 82 km.

Wat heeft u allemaal nodig als u uw BMW X1 gemakkelijk thuis wilt opladen? Uw adviseur legt het graag aan u uit. Hiervoor zijn verschillende producten en services beschikbaar, waarmee u uw volledig elektrische of Plug-in Hybride BMW thuis kunt opladen tot en met 22 kW. Wij bieden u zelfs een installatieservice aan, zodat uw BMW Wallbox veilig en naar behoren wordt geïnstalleerd. Wij adviseren u graag over de op maat gemaakte pakketaanbiedingen, inclusief onze installatieservice.

✓ Maak van uw huis een persoonlijk laadstation

✓ Op maat gemaakte pakketoplossingen

✓ Maak gebruik van de installatieservice

De BMW X1 biedt niet alleen een verfijnde rijervaring en luxueus comfort, maar ook een efficiënt brandstofverbruik en royale interieurruimte, ongeacht uw keuze voor elektrische, benzine, diesel of hybride aandrijving. Ontdek de veelzijdigheid van de BMW X1 en maak uw rijervaring onvergetelijk.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X1 varieert tussen de 6,8 en 0,7 l/100 km; het gemiddelde stroomverbruik tussen de 18,2 en 16,8 kWh/100 km; de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 154 en 15 g/km en de elektrische actieradius bedraagt tot 82 km.

Met een capaciteit van 500 tot 1545 liter, biedt de kofferbak van de BMW X1 voldoende ruimte voor al uw bagage en benodigdheden.

Met een lengte van 4500 mm, een breedte van 1845 mm en een hoogte van 1642 mm, biedt de BMW X1 voldoende ruimte voor bestuurder en passagiers. Of u nu lange ritten maakt of in de stad rijdt, u en uw passagiers kunnen genieten van een comfortabele reis. Het ruime interieur van de BMW X1 biedt veel beenruimte en hoofdruimte voor alle inzittenden. De BMW X1 overtuigt door zijn uitgebreide veelzijdigheid en functionaliteiten. Het is exterieur heeft een heldere designtaal met een sportieve en zelfverzekerde uitstraling.

De BMW X1 biedt niet alleen luxe en sportiviteit, maar ook praktische functionaliteit met een optionele trekhaak.

AANBOD BMW X1

Bekijk het aanbod
BMW X1 exterieur dusseldorp

INTERESSE?

BMW X1 Exterieur Voorkant