54 resultaten

BMW X1: De compacte SUV met stijl en kracht

De BMW X1, als de meest compacte SUV van BMW, belichaamt stijl en kracht in een compact pakket. Met zijn stoere en sportieve uitstraling, aangedreven door krachtige motoren, biedt de X1 een ongeëvenaarde rijervaring. De mogelijkheid tot vierwielaandrijving (Xdrive) en krachtige motoren voegt een extra dimensie toe aan deze indrukwekkende SUV. De rijervaring wordt geoptimaliseerd door de combinatie van wendbaarheid en prestaties, terwijl het interieur, vooral in de nieuwere modellen, uitblinkt met een uitmuntend infotainmentsysteem.


De BMW X1 heeft zijn evolutie doorgemaakt door drie generaties: de eerste in 2009, de tweede in 2015 en de derde in 2022. Elke generatie heeft zijn eigen karakteristieken. De eerste generatie biedt een sportief gevoel met zijn stugge vering, terwijl de tweede generatie zich richt op comfort. De derde generatie, met zijn krachtige uitstraling, belijning en moderne interieurdesign, tilt de BMW X1 naar nieuwe hoogten. Met kenmerken zoals het BMW Curved Display en de mogelijkheid van een Plug-in Hybride of volledig elektrische aandrijving, biedt de nieuwste BMW X1 een mix van innovatie en kracht.BMW X1 prijs: Betaalbare luxe op maat

Ontdek de BMW X1 bij Dusseldorp BMW en verken de prijsklassen, interieurdetails en exterieurkenmerken. De prijs van een BMW X1 occasion is afhankelijk van de uitvoering, leeftijd en kilometerstand. Raadpleeg uw verkoopadviseur voor meer informatie of bekijk het uitgebreide aanbod online.


BMW X1 motor en prestaties: Diversiteit in aandrijving (H2)Als populaire occasion biedt de BMW X1 een breed scala aan motoropties, waaronder krachtige verbrandingsmotoren, Plug-in Hybride en volledig elektrische varianten. De veelzijdigheid in aandrijving stelt bestuurders in staat om de X1 aan te passen aan hun specifieke behoeften en rijstijl.Een tweedehands BMW X1 via Dusseldorp: Premium kwaliteit en zekerheid

Koop uw BMW X1 occasion bij Dusseldorp en geniet van premium kwaliteit en zekerheid. De meeste BMW X1 occasions zijn voorzien van het gerenommeerde Premium Selection label van BMW, wat garant staat voor 24 maanden garantie, grondige controles, een volledige historie en geverifieerde kilometers. Maak de keuze voor betaalbare luxe met een tweedehands BMW X1.