BMW X7

BMW X7

De nieuwe BMW X7 legt de lat voor rijplezier in ultieme luxe opnieuw hoger

Bekijk het aanbod
 • Aanschaf
 • Exterieur
 • Interieur
 • Leasen
 • Occasions
 • Uitvoering
 • Performance
 • Aanbod

DE BMW X7

Ontdek de nieuwe BMW X7, het nieuwe model van BMW in de topklasse. De nieuwe BMW X7 legt de lat voor rijplezier in ultieme luxe opnieuw hoger. De indrukwekkende uitstraling van de BMW X7 is nu verder aangescherpt met een geheel nieuwe voorkant, een unieker interieur en een state-of-the-art bedieningssysteem.

Prijzen

 • € 146.887Leverbaar vanaf
 • € 995Netto bijtelling vanaf
 • € 2.995Private lease*
 • € 2.489Operational lease*

EXTERIEUR BMW X7

Het design van de voorzijde van de BMW X7 is geïnspireerd op de iconische kenmerken van BMW. De BMW X7 is zowel zelfverzekerd als sportief. Dankzij de verlichte BMW Iconic Glow nierengrille krijgt de voorzijde een bijzonder progressieve uitstraling. Daarnaast vormen de dubbele spijlen van de nierengrille samen met exclusieve chromen highlights een bijzonder accent. Het samenspel tussen de strakke oppervlakken van de BMW X7 komt dynamisch en elegant over. De 21 inch lichtmetalen BMW Individual wielen versterken de krachtige uitstraling.

bmw_X7_exterieur_dusseldorp_bmw

DE VOORZIJDE VAN DE BMW X7

Het design van de voorzijde van de BMW X7 is geïnspireerd op de iconische kenmerken van BMW. De BMW X7 is zowel zelfverzekerd als sportief. Dankzij de verlichte BMW Iconic Glow nierengrille krijgt de voorzijde een bijzonder progressieve uitstraling. Daarnaast vormen de dubbele spijlen van de nierengrille samen met exclusieve chromen highlights een bijzonder accent.

bmw_X7_exterieur_dusseldorp_bmw

HET ZIJAANZICHT VAN DE BMW X7

Het samenspel tussen de strakke oppervlakken van de BMW X7 komt dynamisch en elegant over. De 21 inch lichtmetalen BMW Individual wielen versterken de krachtige uitstraling.

bmw_X7_exterieur_dusseldorp_bmw

DE ACHTERZIJDE VAN DE BMW X7

Aan de achterzijde van de BMW X7 zorgen driedimensionale achterlichten voor een moderne aanblik. Een verfijnde chroomlijst, omsloten door rookglas, verbindt beide achterlichten en vormt een hoogwaardig accent.

BMW X7 INTERIEUR

Het interieur van de BMW X7 maakt indruk met bijzonder hoogwaardige materialen. Exclusieve accenten zoals de glasapplicatie ‘CraftedClarity’ voor de transmissiehendel en de BMW iDrive Touch Controller benadrukken dit op indrukwekkende wijze.

bmw_X7_interieur_dusseldorp_bmw

DE COCKPIT VAN DE BMW X7

In de cockpit van de BMW X7 komen de nieuwste technieken elegant samen. Dankzij het BMW Curved Display heeft het dashboard een slanke uitstraling. De innovatieve Ambiance lichtlijst onder de sierlijsten vormt met zijn kristaloptiek en prismastructuur een zowel visuele als functionele highlight.

bmw_X7_interieur_dusseldorp_bmw .jpg

ACHTERIN DE BMW X7

Achterin de BMW X7 genieten de inzittenden van meer dan voldoende ruimte en het hoogste zitcomfort. Optioneel zijn de tablets die dankzij geïntegreerde bevestigingsmogelijkheden aan de stoelen makkelijk te gebruiken zijn.

bmw_X7_interieur_dusseldorp_bmw

DE IDRIVE TOUCH CONTROLLER IN DE BMW X7:

Het interieur van de BMW X7 maakt indruk dankzij hoogwaardige materialen. Zo ook de glasapplicatie ‘Crafted Clarity’ voor de transmissiehendel, de BMW iDrive Touch Controller en de start-/stopknop.

LEASE UW BMW X7

Bij Dusseldorp BMW kunt u uiteraard terecht voor het leasen van uw nieuwe BMW X7. U kunt bij Dusseldorp BMW kiezen uit verschillende leasemogelijkheden. Lease uw BMW X7 via Private Lease of zakelijk met BMW Operational Lease. Kies hieronder uw gewenste leasevariant of vraag naar de mogelijkheden!

Leaseprijzen BMW X7 Private lease vanaf €2.989,- per maand Operational lease vanaf €2.479- per maand


BMW X7 OCCASION KOPEN

Koop uw BMW X7 occasion bij Dusseldorp. De meeste BMW X7 occasions zijn bij ons voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk van BMW biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij aanschaf van een tweedehands BMW X7.

✔ 24 maanden garantie

✔ Alle occasions uitvoerig gecontroleerd

✔ Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd


Bekijk ons BMW X7 occasion aanbod

BMW X7 UITVOERINGEN

BMW X7 Standaard

BMW X7 Standaarduitvoering

Vanaf€ 140.280,3

CheckmarkGlazen panoramadak
CheckmarkGeluiddempend glas
CheckmarkBMW Live Cockpit Plus met BMW Curved Display
BMW X7 M Sportpakket

BMW X7 M Sportpakket

Vanaf€ 144.299,1

CheckmarkM Sportstuurwiel
CheckmarkM Hemelbekleding Alcantara Anthrazit
CheckmarkM hoogglans Shadow Line
BMW X7 M Sportpakket Pro

BMW X7 M Sportpakket Pro

Vanaf€ 146.594

Checkmark21 inch LM M Dubbelspaak (Styling 754 M) in Bicolor Orbitgrau
CheckmarkSensafin Schwarz
CheckmarkInterieurlijsten Edelhoutuitvoering 'Fineline Stripe' braun hoogglans
bmw_X7_exterieur_dusseldorp_bmw

DE PERFORMANCE DIE BIJ JE PAST

Het design van de voorzijde van de BMW X7 is geïnspireerd op de iconische kenmerken van BMW. De BMW X7 is zowel zelfverzekerd als sportief. Dankzij de verlichte BMW Iconic Glow nierengrille krijgt de voorzijde een bijzonder progressieve uitstraling. Daarnaast vormen de dubbele spijlen van de nierengrille samen met exclusieve chromen highlights een bijzonder accent.

Prestaties (PK)
Verbruik (100km)
0-100 km/h
CO2-Emissie
BMW X7 xDrive40i
381
10,7 − 9,6 L
5,8S
241 − 217g/km
BMW X7 M60i xDrive
530
12,9 − 12,1L
4,7S
293 − 273g/km
BMW X7 xDrive40d
381
8,6 − 7,8L
5,9S
226 − 203g/km

VRAAG EN ANTWOORD

De BMW X7 biedt niet alleen een verfijnde rijervaring en luxueus comfort, maar ook een efficiënt brandstofverbruik en royale interieurruimte, ongeacht uw keuze voor Elektrische, benzine, diesel of hybride aandrijving. Ontdek de veelzijdigheid van de BMW X7 en maak uw rijervaring onvergetelijk.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X7 varieert tussen de 13,0 en 9,6 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 293 en 217 g/km.

Met een capaciteit van 750 tot 2120 liter, biedt de kofferbak van de BMW X7 voldoende ruimte voor al uw bagage en benodigdheden.

De BMW X7 i fascineert vanaf de eerste blik met zijn combinatie van compromisloze kracht, luxueus comfort en expressieve vormgeving. Met een lengte van 5181 mm, een breedte van 2000 mm en een hoogte van 1835 mm, biedt de BMW X7 voldoende ruimte voor bestuurder en passagiers. Of u nu lange ritten maakt of in de stad rijdt, u en uw passagiers kunnen genieten van een comfortabele reis. Het ruime interieur van de BMW X7 biedt veel beenruimte en hoofdruimte voor alle inzittenden.

De BMW X7 biedt niet alleen luxe en sportiviteit, maar ook praktische functionaliteit met een optionele trekhaak.

AANBOD BMW X7

Bekijk het aanbod
bmw_X7_exterieur_dusseldorp_bmw

INTERESSE?

BMW X7 - afbeelding - interesse