LEASEN & FINANCIEREN

LEASE EEN BMW ZONDER ZORGEN

Stelt u zich eens voor: u kunt uw droom BMW rijden en het enige wat u hoeft te doen is benzine betalen of een eventuele bekeuring. Hoe geweldig is dat? Met de lease mogelijkheden van BMW rijdt u al vanaf € 599,- per maand in een BMW en wordt alles voor u geregeld. Denk aan het onderhoud, reparatie, wegenbelasting, afschrijving en rente. Bij BMW Private Lease is zelfs de verzekering inbegrepen. Naast Private Lease kunt u bij Dusseldorp ook terecht voor een zakelijke BMW Operational Lease. Ontdek hieronder alle mogelijkheden.

BMW X1 Exterieur Voorkant

HOE WERKT BMW PRIVATE LEASE

Met private lease van BMW betaalt u een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. De enige kosten waar u zelf zorg voor draagt zijn de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW. Bij interesse in private lease kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs in een vestiging naar uw keuze. Zij informeren u graag naar de mogelijkheden. Bent u nu al benieuwd naar de voordelen van private lease? Wij zetten ze graag even voor u op een rijtje.

bmw_5_serie_Touring_exterieur_dusseldorp_bmw .jpg

WAT IS ZAKELIJK LEASEN ?

Wilt u een BMW zakelijk leasen? Maar weet u nog niet precies wat u kunt verwachten dan leggen wij graag alle voordelen uit.


Leasen kunt u vergelijken met huren, Dusseldorp BMW koopt de auto en u of het bedrijf betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik. Er bestaan verschillende lease- en financieringsvormen vormen, want iedere ondernemer heeft weer andere behoeftes. Wij adviseren u graag over de passende mogelijkheden. Maakt u gebruik van een mobiliteitsbudget? Dan kunt u ook kiezen voor BMW Private Lease.


Inbegrepen in het leasebedrag zijn:


 • Checkmark

  Reparaties, onderhoud en banden

 • Checkmark

  Verzekeringen en wegenbelasting

 • Checkmark

  Pechhulp in Nederland

 • Checkmark

  Schadereparatie en glasherstel

 • Checkmark

  Wegenbelasting


VERGELIJKING BMW FINANCIEREN

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN BIJ DUSSELDORP BMW

Indien u een nieuwe of gebruikte BMW bij Dusseldorp koopt, maar de aanschafprijs niet in één keer wilt betalen, dan is financieren een aantrekkelijke mogelijkheid. U heeft de keuze uit BMW Private Finance bij een particuliere aankoop en zakelijk bieden wij BMW Financial Lease aan.

Let op geld lenen kost geld!

Let op geld lenen kost geld!

BMW Financial Services