BMW 1 Serie Voorkant

UW BMW FINANCIEREN

Bekijk de mogelijkheden bij Dusseldorp BMW

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN BIJ DUSSELDORP BMW

Indien u een nieuwe of gebruikte BMW bij Dusseldorp koopt, maar de aanschafprijs niet in één keer wilt betalen, dan is financieren een aantrekkelijke mogelijkheid. U heeft de keuze uit BMW Private Finance bij een particuliere aankoop en zakelijk bieden wij BMW Financial Lease aan.

VERGELIJKING BMW FINANCIEREN

ix3 cost of ownership

COST OF OWNERSHIP

Als u ervoor kiest om een elektrische BMW zakelijk aan te schaffen met BMW Financial Lease, dan kunt u profiteren van een aantal aantrekkelijke fiscale voordelen. Dit geldt alleen wanneer u de auto op de balans van uw onderneming zet. U rijdt al een gloednieuwe, elektrische BMW voor slechts €166,- netto per maand en alle autokosten zijn hierbij inbegrepen. Tevens kunt u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering houden. Wilt u graag weten wat een elektrische BMW u gaat kosten? Maak dan gebruik van onze handige Total Cost of Ownership calculatietool!  

CalculatietoolChevron
Let op geld lenen kost geld!

Let op geld lenen kost geld!

BMW Financial Services
BMW financiering calculator

BMW FINANCIERING CALCULATOR

Wilt u een nieuwe of gebruikte BMW financieren? Bij Dusseldorp BMW kunt u het gehele proces online doorlopen en afronden. Van het uitzoeken van uw BMW tot het daadwerkelijk afsluiten van het contact. Het zelfs mogelijk om de nieuwe BMW op locatie af te leveren.

Via deze handige online financiering calculator vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Een collega van de door uw geselecteerd Dusseldorp BMW vestiging neemt vervolgens contact met u op.