Dusseldorp vacature

PRIVÉ LEASEN BIJ DUSSELDORP BMW

Ontdek de voordelen

Met BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW voor een vaste prijs per maand. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen. Of het nu een 1 serie, 4 serie gran coupé of X1 is. De keuze is aan u. Naast het vaste bedrag per maand bepaalt u zelf de looptijd en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Makkelijk toch? Wij vertellen u graag hoe het werkt.

BMW X1 Exterieur Voorkant

HOE WERKT BMW PRIVATE LEASE

Met private lease van BMW betaalt u een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. De enige kosten waar u zelf zorg voor draagt zijn de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW. Bij interesse in private lease kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs in een vestiging naar uw keuze. Zij informeren u graag naar de mogelijkheden. Bent u nu al benieuwd naar de voordelen van private lease? Wij zetten ze graag even voor u op een rijtje.

VOORDELEN VAN BMW PRIVATE LEASE

Met private lease heeft u altijd inzicht in de maandelijkse autokosten. U hoeft uzelf dan ook niet druk te maken over eventuele onderhoudskosten. Alle autozaken worden namelijk voor u geregeld. Dusseldorp BMW is dan ook altijd uw aanspreekpunt.

DE 5 ZEKERHEDEN VAN HET KEURMERK PRIVATE LEASE.

 • Checkmark

  Eerlijke voorwaarden

 • Checkmark

  Compleet product

 • Checkmark

  Bescherming tegen te hoge financiële lasten

 • Checkmark

  14 dagen bedenktijd

 • Checkmark

  Zekerheid bij klachten


HET BESTE PRIVATE LEASE AUTO BIJ BMW BIJ DUSSELDORP

Dit is standaard ingebrepen in uw maandbedrag. Zonder zorgen een nieuwe BMW rijden, wie wil dat niet? Onder het vaste bedrag dat u per maand betaalt zijn vrijwel alle autokosten inbegrepen. Maar welke kosten vallen nu onder autokosten? De volgende componenten zijn standaard inbegrepen in uw vaste all-in maandbedrag:

 • Checkmark

  Rente en afschrijving

 • Checkmark

  All Risk verzekering

 • Checkmark

  Onderhoud en Reparatie

 • Checkmark

  Houderschapsbelasting

 • Checkmark

  Vervanging van de banden

 • Checkmark

  Pechhulp

 • Checkmark

  Optioneel kunt u uw private lease contract uitbreiden met winterbanden en vervangend vervoer.


Bekijk alle BMW Private Lease modellen
BMW 3 Serie Sedan - Zijaanzicht

FLEX LEASE BIJ DUSSELDORP BMW

Heeft u interesse in het leasen van een BMW maar wilt u niet aan een lange looptijd vast zitten? Dan bieden wij u bij Dusseldorp BMW een oplossing, namelijk BMW Flex Lease. Gedurende uw leaseovereenkomst kunnen er namelijk verschillende situaties voorkomen waardoor u uw contract zou willen beëindigen of van auto zou willen wisselen. Daarom kunt u kiezen voor verschillende flexibele leasemogelijkheden:

 • Checkmark

  Flex Comfort

 • Checkmark

  Switch

 • Checkmark

  Flex Premium


Meer over BMW Flex Lease

FAQ

FAQ Omschrijving

Bijtelling is alleen van toepassing wanneer uw werkgever u een auto beschikbaar stelt en hiervoor de kosten op zich neemt. Omdat u het contract als privépersoon afsluit en de leasekosten zelf betaalt, is er dus geen sprake van bijtelling.

Dat kan uiteraard. Stel uw Private Lease BMW hieronder samen. Na het samenstellen van uw BMW, verstuurt u de aanvraag. In het formulier geeft u aan dat u een auto wilt inruilen en laat u het kenteken van de auto achter. Wij nemen vervolgens contact met u op. Het inruilbedrag kan niet ingezet worden als aanbetaling om het leasetarief te verlagen.

Wij willen uiteraard voorkomen dat iemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een Private Lease overeenkomst in uw geval financieel verantwoord is, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Op basis van deze gegevens toetsen we vervolgens de aanvraag. Ook toetsen we uw aanvraag bij de Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Op deze wijze weet u en weten wij zeker dat u een verantwoorde keuze maakt.

Ja, u kunt alleen een Private Lease overeenkomst bij ons afsluiten als u minimaal 18 jaar bent, in Nederland woont en werkt en in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs. Daarentegen hanteren wij géén maximum leeftijd.

De kosten voor onderstaande componenten zijn inbegrepen in het maandbedrag:

 Afschrijving en rente  Houderschapsbelasting  Onderhoud en reparatie  Vervangen van banden  All risk verzekering met een eigen risico van € 450,- per schadegeval (verlagen naar € 135,- tegen meerprijs mogelijk)  Rechtsbijstandverzekering  Schade verzekering voor inzittenden  Pechhulp in binnen- en buitenland  21% BTW  Afleverkosten en leges

Vervangend vervoer (indien reparatie of onderhoud langer duurt dan 24 uur) De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen hier nog bij. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende diensten die niet standaard in de prijs zijn inbegrepen, maar die u wel kunt aanschaffen, zoals winterbanden. Deze kosten kunnen uiteraard wel door ons meegenomen worden in de lease overeenkomst.

Ja, dat is uiteraard mogelijk. U kunt direct online een proefrit aanvragen bij één van onze zeven Dusseldorp BMW vestigingen.

Private Lease is mogelijk op alle BMW modellen. Bereken uw maandbedrag eenvoudig online in onze Private Lease calculator. Hierin vindt u de meest gekozen pakketten en opties. Een offerte op maat met eventueel aanvullende wensen kunt u uiteraard bij ons opvragen.