Dusseldorp vacature

Zakelijk leasen bij Dusseldorp BMW

Ontdek alle mogelijkheden

Opzoek naar een nieuwe zakelijke lease auto, als medewerker of bedrijf? Bij Dusseldorp helpen wij graag met een ruim aanbod aan operational lease mogelijkheden, een ruim aanbod aan nieuwe voorraad auto's en uitstekende service en gemak.

 • Checkmark

  Nieuwe BMW's direct uit voorraad leverbaar

 • Checkmark

  Personlijk advies en service

 • Checkmark

  Scherpe all-in prijzen


bmw_5_serie_Touring_exterieur_dusseldorp_bmw .jpg

WAT IS ZAKELIJK LEASEN ?

Wilt u een BMW zakelijk leasen? Maar weet u nog niet precies wat u kunt verwachten dan leggen wij graag alle voordelen uit.


Leasen kunt u vergelijken met huren, Dusseldorp BMW koopt de auto en u of het bedrijf betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik. Er bestaan verschillende lease- en financieringsvormen vormen, want iedere ondernemer heeft weer andere behoeftes. Wij adviseren u graag over de passende mogelijkheden. Maakt u gebruik van een mobiliteitsbudget? Dan kunt u ook kiezen voor BMW Private Lease.


Inbegrepen in het leasebedrag zijn:


 • Checkmark

  Reparaties, onderhoud en banden

 • Checkmark

  Verzekeringen en wegenbelasting

 • Checkmark

  Pechhulp in Nederland

 • Checkmark

  Schadereparatie en glasherstel

 • Checkmark

  Wegenbelasting


Advies op maat

Als een van de grotere dealers van Nederland, beschikken wij over een ruime voorraad met nieuwe, jong gebruikte en demonstratie-auto’s. Onze collega's adviseren bij de inzet van de juiste auto en adviseren hoe de voordelen op deze voorraadauto’s het best kunnen worden ingezet om aan de behoefte van u en uw medewerkers te voldoen.


Onze Corporate Sales Managers komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken hoe we u van dienst kunnen zijn.Contact opnemenChevron
BMW 3 Serie Sedan - Zijaanzicht

FLEX LEASE BIJ DUSSELDORP BMW

Heeft u interesse in het leasen van een BMW maar wilt u niet aan een lange looptijd vast zitten? Dan bieden wij u bij Dusseldorp BMW een oplossing, namelijk BMW Flex Lease. Gedurende uw leaseovereenkomst kunnen er namelijk verschillende situaties voorkomen waardoor u uw contract zou willen beëindigen of van auto zou willen wisselen. Daarom kunt u kiezen voor verschillende flexibele leasemogelijkheden:

 • Checkmark

  Flex Comfort

 • Checkmark

  Switch

 • Checkmark

  Flex Premium


Meer over BMW Flex Lease

Een greep uit de mogelijkheden

Weet u al hoe u uw mobiliteit financieel gaat realiseren? Wij bieden u een aantal interessante mogelijkheden. Van een financiering op maat tot privé of zakelijk leasen, waarbij wij alle zorgen voor uw Mobiliteit van u overnemen.

Operational Lease

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Wel kunt u kiezen voor extra service door uw leaseovereenkomst uit te breiden met bijvoorbeeld een tankpas of winterbanden. Na afloop van het leasecontract heeft u het recht van eerste koop.

Zakelijk Financieren

Bent u van plan om uw BMW zakelijk te financieren dan bieden wij u BMW Financial Lease aan, een zakelijke kredietverlening met een vaste looptijd en rente. BMW Financial Lease is voor de zakelijke BMW rijders (die BTW kunnen verrekenen) interessant, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Nadat u alle verplichtingen heeft voldaan, bent u eigenaar van de BMW. U kunt dan doorrijden of uw BMW inruilen voor een nieuwer model.

Contact opnemenChevron
14 apr 2024

Waarom zakelijk leasen bij Dusseldorp BMW?

Dusseldorp Fleetsales is uw aanspreekpunt voor de gehele zakelijke markt. Of het nu gaat om een klein zakelijk bedrijf of een groot zakelijk bedrijf, of om twee auto's of tweehonderd auto's, onze adviseurs staan u graag te woord over de mogelijkheden. Samen met u gaan wij op zoek naar de ideale mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf. Tijdens dit proces zullen wij u continu informeren en ontzorgen.


Het voordeel van zakelijk leasen bij Dusseldorp BMW? Als één van de grootste BMW & MINI Dealers met gemiddeld meer dan 1200 auto's op voorraad zijn wij de ideale partij voor de zakelijke rijder of het bedrijf die meerdere auto's nodig heeft. Daarbij bieden wij via Dusseldorp Car Lease uitgebreide mogelijkheden qua wagenparkbeheer.


Kiest u voor Dusseldorp Fleetsales dan heeft u één vast contactpersoon en kunt u vertrouwen op de service van tien BMW en MINI vestigingen in heel Nederland. Benieuwd wie wij zijn en wat wij voor u kunnen doen? Wij stellen ons graag even voor.


WAT BIEDEN WIJ NOG MEER


 • Checkmark

  Afleveren op locatie

 • Checkmark

  Deelauto mogelijkheden

 • Checkmark

  Tijdelijk verhuur van auto's

 • Checkmark

  Aanvullende kortingsmogelijkheden*

 • Checkmark

  Annuleren zonder kosten*


BMW iX Voorzijde

Wij helpen u graag

Dusseldorp BMW is uw partner wanneer het gaat om het beheer van de mobiliteit binnen uw bedrijf. Onze Collega's kunnen u helpen de juiste keuzes te maken. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen ten aanzien van fiscaliteiten, autoregelingen, lease- en financieringsvormen, maar ook van deelauto’s en mobiliteitskaarten. Onze collega's helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken, mailen of een appje sturen.


Tip! Maak gebruik van onze handige web chat functie. Deze kunt u activeren door op het chat symbool rechtsonder op de webpagina te klikken.