8 resultaten

BMW Z4: Sportieve perfectie en ultieme vrijheid

Een gebruikte BMW Z4 is niet zomaar een auto; het is de perfecte samensmelting van een sportwagen met de vrijheid van een Roadster. Het esthetische en iconische design van de BMW Z4 vormt de perfecte belichaming van sportieve luxe. Ontdek de unieke kenmerken, prestaties en het comfort van de BMW Z4 occasion, en leer waarom dit model uitzonderlijk is in zijn klasse.BMW Z4: Design van sportieve verfijning

De BMW Z4 is een visueel meesterwerk, waar esthetiek en prestaties samenkomen. Het design straalt sportiviteit uit, met vloeiende lijnen en een kenmerkende Roadster-vorm die de vrijheid op de weg symboliseert. Het standaard M Aerodynamicapakket optimaliseert efficiëntie en dynamiek, waardoor elke rit een meeslepende ervaring wordt.


Kenmerken:

 • Checkmark

  Iconisch Roadster-design voor ultieme vrijheid.

 • Checkmark

  Standaard M Aerodynamicapakket voor optimale efficiëntie.

 • Checkmark

  Vloeiende lijnen en sportieve esthetiek.BMW Z4 prijs: Luxe binnen handbereik

Ontdek de BMW Z4 bij Dusseldorp BMW en krijg inzicht in de prijzen, het interieur en het exterieur. De prijs van een Z4 occasion varieert afhankelijk van de uitvoering, leeftijd en kilometrage. Raadpleeg uw verkoopadviseur voor persoonlijk advies en bekijk het uitgebreide aanbod.BMW Z4 motor en prestaties: Exclusieve rijdynamiek

De BMW Z4 is niet zomaar een occasion; het is een exclusieve keuze met diverse motoropties. Ervaar krachtige verbrandingsmotoren, met een vermogen tot 340 pk, die elke rit transformeren in een opwindende belevenis.


Motorische Opties:

 • Checkmark

  Krachtige verbrandingsmotoren tot 340 pk.

 • Checkmark

  Diverse opties voor exclusieve rijdynamiek.Tweedehands BMW Z4: Premium Selectie voor zorgeloos rijplezier

Koop uw BMW Z4 occasion bij Dusseldorp, waar de meeste exemplaren voorzien zijn van het Premium Selection label. Dit keurmerk biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij de aanschaf van uw tweedehands Z4.

 • Checkmark

  Voordelen Premium Selection:

 • Checkmark

  24 maanden garantie voor gemoedsrust.

 • Checkmark

  Grondige inspectie van alle occasions.

 • Checkmark

  Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd.


Stap binnen bij Dusseldorp BMW en ervaar de perfecte combinatie van sportieve prestaties en ultieme vrijheid met de BMW Z4.