bmw_x5m_exterieur_voorkant
  • Aanschaf
  • Exterieur
  • Interieur
  • Leasen
  • Occasions
  • Uitvoering
  • Performance
  • Aanbod

BMW X5 M

Superieur op ieder gebied: de BMW X5 M Modellen manifesteren hun leiderschap in krachtige proporties, exclusief M design en buitengewone prestaties. De BMW X5 M met M xDrive inspireert met een luxueus interieur en rijdynamiek die wordt bepaald door autosportgenen. Een met adrenaline geladen rijervaring die nog een boost krijgt in de nog krachtiger en flamboyante BMW X5 M Competition met M xDrive.

Prijzen

  • € 237.418Leverbaar vanaf
  • € 1.609Netto bijtelling vanaf

EXTERIEUR

Superieur tot in het kleinste detail. Van de omlijsting van de machtige M nierengrille, via de M kieuwen en de spiegelkappen tot de uitlaateindpijpen en het M logo op de achterzijde – verchroomde designelementen voegen sportief-elegante highlights toe aan het exterieur van de BMW X5 M. Krachtige optische ondersteuning is afkomstig van de grote 21 inch lichtmetalen wielen in Bicolor Orbitgrau.

bmw_x5m_exterieur_voorkant

VOORZIJDE BMW X5 M

De voorzijde van de BMW X5 M heeft compacte koplampen en pijlvormige dagrijverlichting. De horizontale spijlen van de nierengrille en grote, helder gestructureerde oppervlakken benadrukken de breedte van de BMW.

bmw_x5m_exterieur_achterkant

ACHTERZIJDE BMW X5 M

De achterzijde van de BMW X5 M heeft een achterbumper en een spoiler die de BMW een sportieve uitstraling geven. De dubbele uitlaateindpijpen links en rechts vormen een M typerende highlight.

bmw_x5m_exterieur_zijkant

ZIJAANZICHT BMW X5 M

Het zijaanzicht van de BMW X5 M heeft details zoals de M kieuwen in zwart, spiegelkappen in zwart en een zwart X5 M logo.

INTERIEUR

Het exclusieve karakter gaat verder in het interieur. Beginnend met de verlichte instaplijsten met X5 M logo in geborsteld chroom toont het interieur exclusieve details als het met leder beklede M stuurwiel met contraststiksels en de multifunctionele M stoelen voor bestuurder en voorpassagier in elegant Merino Feinnarbe leder. De uitzonderlijke ambiance wordt afgerond door hoogwaardige kenmerken, zoals de BMW Live Cockpit Professional met een hoge resolutie 12,3 inch Control Display en een volledig digitaal 12,3 inch instrumentendisplay.

bmw x5m interieur stuur radio binnenkant

DISPLAY VAN DE BMW X5 M

De BMW X5 M heeft het BMW Curved Display wat zorgt voor een moderne en heldere uitstraling. M specifieke weergaven zorgen ervoor dat alle informatie ook onder uitdagende omstandigheden snel en direct afleesbaar is.

bmw x5m interieur pook

TRANSMISSIEHENDEL IN DE BMW X5 M:

De BMW X5 M heeft een M transmissiehendel met een M specifiek schakelschema en een goede bediening. Rode designelementen geven de hendel een bijzonder sportieve uitstraling.

bmw_x5m_interieur_bekleding_stoelen

STOELEN BMW X5 M

De Merino Feinnarbe lederen sportstoelen zijn niet alleen functioneel, maar ook visueel indrukwekkend. Het fijne leder en de sportieve accenten creëren een interieur dat opvalt en getuigt van verfijning en stijl. Het is een combinatie van luxe en sportiviteit die perfect past bij het karakter van de BMW X5 M.

BMW X5 M OCCASION KOPEN

Koop uw BMW X5 M occasion bij Dusseldorp. De meeste BMW X5 M occasions zijn bij ons voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk van BMW biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij aanschaf van een tweedehands BMW X5 M.

✔ 24 maanden garantie

✔ Alle occasions uitvoerig gecontroleerd

✔ Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd

Bekijk alle BMW X5 M occasions
bmw_x5m_exterieur_zijkant

BMW X5 M

Prestaties (PK)
Verbruik (100km)
0-100 km/h
CO2-Emissie
BMW X5 M Competition
625
13,1 − 12,9 L
3,9S
296 − 291 g/km

VRAAG EN ANTWOORD

De BMW X5 M biedt niet alleen een sportieve rijervaring en luxueus comfort, maar ook een efficiënt brandstofverbruik en royale interieurruimte. Ontdek de veelzijdigheid van de BMW X5 M en maak uw rijervaring onvergetelijk.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 M modellen varieert tussen de 13,1 en 12,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 295 en 291 g/km.

Met een capaciteit van 650 tot 1870 liter, biedt de kofferbak van de BMW X5 M voldoende ruimte voor al uw bagage en benodigdheden.

Het exterieurontwerp van de BMW X5 M is een streling voor het oog. Met zijn gedurfde lijnen, aerodynamische proporties en iconische BMW-nierengrille straalt de BMW X5 M kracht en elegantie uit. Met een lengte van 4948 mm, een breedte van 2015 mm en een hoogte van 1762 mm, biedt de BMW X5 M voldoende ruimte voor bestuurder en passagiers. Of u nu lange ritten maakt of in de stad rijdt, u en uw passagiers kunnen genieten van een comfortabele reis. Het ruime interieur van de BMW X5 M biedt veel beenruimte en hoofdruimte voor alle inzittenden.

De BMW X5 M biedt niet alleen luxe en sportiviteit, maar ook praktische functionaliteit met een optionele trekhaak.

AANBOD BMW X5 M

Bekijk het aanbod
bmw_x5m_exterieur_achterkant

INTERESSE?

bmw_x5m_exterieur_voorkant