6 resultaten

BMW XM: Elektrische high-performance innovatie

Ontdek de toekomst van high-performance autorijden met de BMW XM, het eerste geëlektrificeerde high-performance model van BMW. Deze plug-in hybride is een meesterwerk van technologische innovatie en biedt een ongekende rijdynamiek. Hier leest u meer over de unieke kenmerken, prestaties en voordelen van de BMW XM.BMW XM: Elektrificatie gecombineerd met performance

De BMW XM is niet zomaar een elektrische auto; het is een krachtige combinatie van geavanceerde technologie en performance. Voorzien van een M TwinPower Turbo V8 benzinemotor en een krachtige elektromotor levert de BMW XM een indrukwekkend vermogen van 653 pk en zelfs 748 pk bij de Red Edition. De plug-in hybride aandrijving biedt niet alleen krachtige prestaties, maar ook een verbeterde brandstofefficiëntie en lagere emissies.


Kenmerken:

 • Checkmark

  Geëlektrificeerd high-performance model.

 • Checkmark

  M TwinPower Turbo V8 benzinemotor en krachtige elektromotor.

 • Checkmark

  Vermogen tot 748 pk bij de Red Edition.


BMW XM prijs: Luxe en elektrificatie binnen handbereik

Ontdek de prijzen van de BMW XM bij Dusseldorp BMW, waar luxe en elektrificatie binnen handbereik zijn. De prijs van een XM occasion varieert afhankelijk van de uitvoering, leeftijd en kilometrage. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor gedetailleerde informatie over het aanbod en de mogelijkheden.BMW XM motor en rijdynamiek: Uitzonderlijke prestaties

De BMW XM is geliefd vanwege zijn indrukwekkende motorische opties en uitzonderlijke rijdynamiek. Met vermogens tot 748 pk biedt de XM een opwindende rijervaring, waarbij kracht naadloos samengaat met efficiëntie. Ontdek de verschillende motorische opties en kies degene die past bij uw rijstijl.


Motorische Opties:

 • Checkmark

  Krachtige verbrandingsmotoren tot 748 pk.

 • Checkmark

  Uitzonderlijke rijdynamiek en responsieve prestaties.Tweedehands BMW XM: Premium Selectie voor zorgeloos rijplezier

Bij Dusseldorp BMW zijn de meeste BMW XM occasions voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij de aanschaf van uw tweedehands BMW XM.

Voordelen Premium Selection:

 • Checkmark

  24 maanden garantie voor gemoedsrust.

 • Checkmark

  Grondige inspectie van alle occasions.

 • Checkmark

  Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd.


Stap binnen bij Dusseldorp BMW en ontdek de BMW XM - een combinatie van elektrificatie en high-performance die uw rijervaring naar nieuwe hoogten brengt.