bmw x6m exterieur voorkant zijkant dusseldorp bmw

BMW X6 M

Bekijk het aanbod
  • Aanschaf
  • Exterieur
  • Interieur
  • Leasen
  • Occasions
  • Uitvoering
  • Performance
  • Aanbod

BMW X6 M

Superieur op ieder terrein: de BMW X6 M laat met buitengewone rijdynamiek, expressief M design en ongeëvenaarde wendbaarheid extraverte dominantie zien. Ontdek de extraverte Sports Activity Coupés (SAC): De BMW X6 M met M xDrive inspireert met een luxueus interieur en rijdynamiek die wordt bepaald door autosportgenen. Een met adrenaline geladen rijervaring die nog een boost krijgt door de nog krachtiger en flamboyante BMW X6 M Competition met M xDrive.

Prijzen

  • € 239.704Leverbaar vanaf
  • € 1.624Netto bijtelling vanaf

EXTERIEUR

Een karaktervolle topatleet: de BMW X6 M Competition geeft niet alleen een signaal af voor compromisloze prestaties, maar ook voor onderscheidend, progressief design. Opvallende M kenmerken in zwart en optioneel in Carbon versterken de dynamische uitstraling van de high-performance SAC vanaf de expressief gevormde voorbumper tot aan de indrukwekkende achterzijde.

Modeloverzicht BMW X6 M zijkant

VOORZIJDE VAN DE BMW X6 M

De voorzijde van de BMW X6 M heeft compacte koplampen en zwarte designelementen. De BMW nierengrille lijkt dankzij de dubbele horizontale spijlen extra open, dit verwijst naar de motor erachter.

bmw_x6m_exterieur_zijkant_dusseldorp_bmw

ZIJAANZICHT VAN DE BMW X6 M

Het zijaanzicht van de BMW X6 M hebben een sportieve uitstraling dankzij zwarte M kieuwen, buitenspiegelkappen en het X6 M logo.

bmw_x6m_exterieur_achterkant_dusseldorp_bmw

ACHTERKANT VAN DE BMW X6 M

De BMW X6 M heeft een nadrukkelijke schouderpartij en verticale reflectoren op de hoeken van de achterbumper. Klassieke M elementen zoals het logo trekken ook aandacht.

BMW X6 M Exterieur Voorkant

VOOR-ZIJAANZICHT BMW X6 M

De BMW X6 M straalt een krachtige dynamiek uit, waarbij het kenmerkende dubbele nierrooster en de scherpe koplampen direct de aandacht trekken. Met hun geavanceerde LED-technologie en iconisch ontwerp zorgen ze voor een intense en verfijnde uitstraling. De karakteristieke M-details, zoals de aerodynamisch gevormde luchtinlaten en de prominente M-badge, geven de X6 M een agressieve uitstraling. Elke lijn en elk detail is doelgericht ontworpen om de sportieve persoonlijkheid van de BMW X6 M te benadrukken. De dynamische vormen en scherpe contouren creëren een gevoel van beweging, zelfs wanneer de auto stilstaat.

INTERIEUR

In het interieur benadrukken M highlights als de multifunctionele M stoelen met verlicht X6 M logo en volledig geïntegreerde hoofdsteunen en de M specifieke transmissiehendel de exclusieve sportiviteit van de op de bestuurder gerichte cockpit.

bmw x6m interieur stuur dusseldorp bmw

STUUR BMW X6 M

Het sportieve stuurwiel van de BMW X6 M biedt meer dan alleen comfort. Het is uitgerust met geavanceerde technologieën die het autorijden naar een hoger niveau tillen. Met geïntegreerde bedieningselementen heeft u eenvoudig toegang tot verschillende functies, zoals het aanpassen van de audio-instellingen, het regelen van de cruise control en het beheren van communicatiefuncties. Alles wat u nodig hebt is binnen handbereik, zodat u uw ogen altijd op de weg kunt houden.

bmw_x6m_interieur_stoelen_bekleding_dusseldorp_bmw

STOELEN BMW X6 M

De Merino Feinnarbe lederen sportstoelen zijn niet alleen functioneel, maar ook visueel indrukwekkend. Het fijne leder en de sportieve accenten creëren een interieur dat opvalt en getuigt van verfijning en stijl. Het is een combinatie van luxe en sportiviteit die perfect past bij het karakter van de BMW X6 M.

bmw_x6m_interieur_stuur_dashboard_dusseldorp_bmw

DISPLAY VAN DE BMW X6 M

De BMW X6 M heeft M multifunctionele stoelen voor bestuurder en voorpassagier. Deze bieden talrijke persoonlijke instelmogelijkheden uitstekende zijdelingse steun.

bmw_x6m_interieur_bekleding_dusseldorp_bmw

LICHT IN DE BMW X6 M

De BMW X6 M heeft een Ambient Light Bar met M logo aan de passagierszijde voorin. De Light Bar is van binnenuit verlicht.

bmw_x6m_interieur_stoelen_pook_controls_bmw

TRANSMISSIE

8-traps M Steptronic Sport Transmissie met Drivelogic. De 8-traps M Stepstronic Sport transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties; van extreem sportief tot bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar. U als bestuurder kan handmatig schakelen met de transmissiehandel of de schakelpaddles aan het stuurwiel gebruiken. Uiteraard kunt u ook de automatische modus gebruiken en het schakelen volledig aan de automatische transmissie overlaten.

BMW X6 M OCCASION KOPEN

Koop uw BMW X6 M occasion bij Dusseldorp. De meeste BMW X6 M occasions zijn bij ons voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk van BMW biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij aanschaf van een tweedehands BMW X6 M.

✔ 24 maanden garantie

✔ Alle occasions uitvoerig gecontroleerd

✔ Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd

Bekijk alle BMW X6 M occasions
bmw_x6m_exterieur_zijkant_dusseldorp_bmw

DE PERFORMANCE DIE BIJ JE PAST

Prestaties (PK)
Verbruik (100km)
0-100 km/h
CO2-Emissie
BMW X6 M Competition
625
12,9 − 12,7L
3,9S
293 − 288g/km

VRAAG EN ANTWOORD

De BMW X6 M biedt niet alleen een verfijnde rijervaring en luxueus comfort, maar ook een efficiënt brandstofverbruik en royale interieurruimte, ongeacht uw keuze voor Elektrische, benzine, diesel of hybride aandrijving. Ontdek de veelzijdigheid van de BMW X6M en maak uw rijervaring onvergetelijk.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X6M varieert tussen de 12,9 en 12,7 l/100 km en een gemiddelde CO₂ emissie tussen de 292 en 288 g/km.

Met een capaciteit van 580 tot 1530 liter, biedt de kofferbak van de BMW X6 M voldoende ruimte voor al uw bagage en benodigdheden.

In de nieuwe BMW X6 M komen maximale prestaties en rijdynamiek samen met sportief design en luxueuze uitrustingen. Met een lengte van 4948 mm, een breedte van 2019 mm en een hoogte van 1695 mm, biedt de BMW X6 M voldoende ruimte voor bestuurder en passagiers. Of u nu lange ritten maakt of in de stad rijdt, u en uw passagiers kunnen genieten van een comfortabele reis. Het ruime interieur van de BMW X6 M biedt veel beenruimte en hoofdruimte voor alle inzittenden.

De BMW X6 M biedt niet alleen luxe en sportiviteit, maar ook praktische functionaliteit met een optionele trekhaak.

AANBOD BMW X6 M

Bekijk het aanbod
Modeloverzicht BMW X6 M

INTERESSE?

BMW X6 M Exterieur Voorkant