bmw_5_serie_sedan_exterieur_dusseldorp_bmw

BMW 5 SERIE SEDAN

De Business Sedan die u wilt rijden!

Bekijk het aanbod
 • Aanschaf
 • Exterieur
 • Interieur
 • Leasen
 • Occasions
 • Uitvoering
 • Performance
 • Aanbod

BMW 5 SERIE SEDAN

De BMW 5 Serie Sedan is de business sedan die u wilt rijden. Vooruitstrevend en het beste in zijn vak. Al bij het eerste aanzicht wordt u gegrepen door het sportieve, elegante uiterlijk en wilt u zo snel mogelijk achter het stuur plaatsnemen. Een BMW wilt u namelijk rijden. De BMW 5 Serie Sedan is niet alleen een zéér prettig ogende verschijning maar zet ook hoge maatstaven op het gebied van innovatieve technologieën en connectiviteit. Een fijne rijdynamiek, vooruitstrevende rijhulpsystemen en een intuïtief bedieningssysteem zorgen ervoor dat u ten alle tijden de optimale rijbeleving ervaart. Ontdek de BMW 5 Serie Sedan nu bij Dusseldorp BMW. 

Prijzen

 • € 66.096Leverbaar vanaf
 • € 447Netto bijtelling vanaf
 • € 1.139Private lease*
 • € 979Operational lease*

EXTERIEUR

Het exterieur van de BMW 5 Serie Sedan heeft een sportieve, maar toch elegante uitstraling. De BMW 5 Serie Sedan heeft een lange wielbasis, een langgerekte motorkap en een vloeiende daklijn. De contouren zijn verfijnd en vormen een contrast met de strak gevormde, gereduceerde vlakken. De voorzijde van de BMW 5 Serie Sedan bevat de BMW nierengrille en het BMW Laserlight, deze sluiten naadloos op elkaar aan wat de breedte van de auto accentueert. De achterzijde van de BMW 5 Serie Sedan bevat de vrij gevormde uitlaateindpijpen.

BMW 5 Serie Sedan Voorkant

VOORZIJDE BMW 5 SERIE SEDAN

De voorkant van de BMW 5 Serie straalt een tijdloze en krachtige uitstraling uit. Het design is zorgvuldig vormgegeven om de perfecte balans te creëren tussen sportiviteit en luxe. Stap in en ervaar de verfijning en prestaties van deze iconische auto. Een opvallend kenmerk is de prominente en statige BMW-nierengrille. Deze grille is groot en expressief, waardoor de BMW 5 Serie direct herkenbaar is. Het straalt zelfvertrouwen en autoriteit uit. De koplampen, die naadloos aansluiten op de grille, zijn ontworpen met de nieuwste LED-technologie. Ze zorgen niet alleen voor een uitstekende verlichting, maar voegen ook een eigentijdse en sportieve touch toe aan de voorkant van de BMW 5 Serie.

bmw_5_serie_sedan_exterieur_dusseldorp_bmw

ZIJKANT BMW 5 SERIE SEDAN

De zijkant van de BMW 5 Serie is een perfecte balans tussen elegantie en sportiviteit. Het gestroomlijnde ontwerp en de verfijnde details maken van deze auto een tijdloze schoonheid. Stap in en laat u betoveren door de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties die de BMW 5 Serie te bieden heeft. Een opvallend kenmerk is de langgerekte en vloeiende daklijn van de BMW 5 Serie. Deze lijn geeft de auto een gestroomlijnd en dynamisch profiel, en benadrukt de sportieve aard van de auto. Elk detail, van de geïntegreerde portiergrepen tot de subtiele luchtuitlaten, is zorgvuldig ontworpen om een visueel aantrekkelijke en gestroomlijnde uitstraling te creëren.

bmw_5_serie_sedan_exterieur_dusseldorp_bmw

ACHTERZIJDE BMW 5 SERIE SEDAN

De achterkant van de BMW 5 Serie straalt elegantie, sportiviteit en modern design uit. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een visueel aantrekkelijk geheel te creëren. Elk detail is zorgvuldig vormgegeven om een harmonieus en onderscheidend geheel te creëren. De horizontale lijnen benadrukken de breedte van de auto, terwijl de gebeeldhouwde vormen een gevoel van kracht en dynamiek toevoegen. De achterlichten van de BMW 5 Serie hebben een eigentijds en slank design. Ze maken gebruik van de nieuwste LED-technologie, waardoor ze niet alleen voor een heldere en opvallende verlichting zorgen, maar ook bijdragen aan de herkenbare signatuur van BMW.

INTERIEUR VAN DE BMW 5 SERIE SEDAN

De cockpit van de BMW 5 Serie is een combinatie van luxe, technologie en comfort. Elk aspect, van het hoogwaardige materiaalgebruik tot de geavanceerde infotainmentsystemen, is ontworpen om de bestuurder een premium rijervaring te bieden. Stap in en laat u omringen door de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit in de BMW 5 Serie.

bmw_5_serie_sedan_interieur_dusseldorp_bmw

COCKPIT BMW 5 SERIE SEDAN

De cockpit van de BMW 5 Serie is een verfijnde en technologisch geavanceerde ruimte waarin de bestuurder centraal staat. Elk aspect van het interieur is zorgvuldig ontworpen om comfort, functionaliteit en luxe te bieden. Het centrale punt van de cockpit is het infotainmentsysteem van BMW. Een groot touchscreen display biedt intuïtieve toegang tot een breed scala aan functies, waaronder navigatie, multimedia en connectiviteitsopties. De interface is gebruiksvriendelijk en responsief, waardoor de bediening van de verschillende systemen moeiteloos verloopt.

bmw_5_serie_sedan_interieur_dusseldorp_bmw

STOELEN BMW 5 SERIE SEDAN

De stoelen in de BMW 5 Serie cockpit zijn ergonomisch ontworpen en bieden uitstekend comfort, zelfs tijdens lange ritten. Ze zijn vaak voorzien van hoogwaardig leder en bieden diverse verstelmogelijkheden, zodat elke inzittende zijn ideale zitpositie kan vinden.

bmw_5_serie_sedan_interieur_dusseldorp_bmw

RIJHULPSYSTEMEN BMW 5 SERIE SEDAN

Geavanceerde rijhulpsystemen zoals adaptieve cruisecontrol, lane keeping assist en automatische noodremfunctie dragen bij aan de veiligheid en het gemak tijdens het rijden.

LEASE UW BMW 5 SERIE SEDAN

Bij Dusseldorp BMW kunt u uiteraard terecht voor het leasen van uw nieuwe BMW 5 Serie Sedan. U kunt bij Dusseldorp BMW kiezen uit verschillende leasemogelijkheden. Lease uw 5 Serie Sedan via Private Lease of zakelijk met BMW Operational Lease. Kies hieronder uw gewenste leasevariant of vraag naar de mogelijkheden!

Leaseprijzen BMW 5 Serie Sedan Private lease vanaf €1.229,- per maand Operational lease vanaf €1.029,- per maand

Bereken Private Lease

BMW 5 SERIE SEDAN OCCASION KOPEN

Bekijk ons BMW 5 Serie Sedan occasion aanbod

Koop uw BMW 5 Serie Sedan occasion bij Dusseldorp. De meeste BMW 5 Serie Sedan occasions zijn bij ons voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk van BMW biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij aanschaf van een tweedehands BMW 5 Serie Sedan.

✔ 24 maanden garantie

✔ Alle occasions uitvoerig gecontroleerd

✔ Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd

Bekijk alle BMW 5 Serie Sedan occasions

BMW 5 SERIE SEDAN UITVOERINGEN

BMW 5 Serie Sedan Standaard

BMW 5 Serie Sedan Standaarduitvoering

Vanaf€ 65.080,8

CheckmarkLED koplampen en LED achterlichten
CheckmarkBMW Live Cockpit Plus met navigatiefunctie
CheckmarkCruise Control met remfunctie
BMW 5 Serie Luxury Line

BMW 5 Serie Sedan M Sport

Vanaf€ 66.496

Checkmark18 inch LM W-spaak (styling 632)
CheckmarkDashboard uitgevoerd in Sensatec
CheckmarkChrome Line Exterieur
BMW 5 Serie Sedan M Sportpakket

BMW 5 Serie Sedan M Sportpakket

Vanaf€ 75.625

Checkmark18 inch LM M D-spaak (styling 662) Orbit Grey
CheckmarkSportstoelen voor
CheckmarkM Sportonderstel
BMW 5 Serie Sedan Voorkant

DE PERFORMANCE DIE BIJ JE PAST

Een fijne rijdynamiek, vooruitstrevende rijhulpsystemen en een intuïtief bedieningssysteem zorgen ervoor dat u ten alle tijden de optimale rijbeleving ervaart. Ontdek de BMW 5 Serie Sedan nu bij Dusseldorp BMW. 

Prestaties (PK)
Verbruik (100km)
0-100 km/h
CO2-Emissie
520i
208
6,3 - 5,8L
7,5 sS
142 - 131g/km
520d
197
5,5 - 5,2L
7,3S
145 - 135g/km
520d xDrive
197
5,9 - 5,5L
7,3S
155 - 145g/km

VRAAG EN ANTWOORD

De Plug- in hybride BMW 5-Serie is niet alleen functioneel en sportief maar ook nog duurzaam. Onderstaand de actieradius per aandrijflijn.

BMW Hybride: actieradius (WLTP) in km: 87–102.

Wat heeft u allemaal nodig als u uw BMW gemakkelijk thuis wilt opladen? Uw adviseur legt het graag aan u uit. Hiervoor zijn verschillende producten en services beschikbaar, waarmee u uw volledig elektrische of Plug-in Hybride BMW thuis kunt opladen tot en met 22 kW. Wij bieden u zelfs een installatieservice aan, zodat uw BMW Wallbox veilig en naar behoren wordt geïnstalleerd. Wij adviseren u graag over de op maat gemaakte pakketaanbiedingen, inclusief onze installatieservice.

✓ Maak van uw huis een persoonlijk laadstation

✓ Op maat gemaakte pakketoplossingen

✓ Maak gebruik van de installatieservice

BMW Hybride: brandstofverbruik (l/100 km, gemiddeld, WLTP): 0,8–0,6; CO₂ emissie (g/km, gemiddeld, WLTP): 19–14; stroomverbruik (kWh/100 km, gemiddeld, WLTP): 21,4–18,9; elektrische actieradius (WLTP) in km: 87–102.

BMW benzine: Brandstofverbruik (l/100 km, gemiddeld, WLTP): 6.3–5.7; CO₂ emissie (g/km, gemiddeld, WLTP): 143–130.

De BMW 5 Serie Sedan biedt niet alleen luxe en sportiviteit, maar ook praktische functionaliteit met de optionele trekhaak.

5 SERIE SEDAN

Bekijk het aanbod
bmw_5_serie_sedan_exterieur_dusseldorp_bmw

INTERESSE?

bmw_5_serie_sedan_exterieur_dusseldorp_bmw