24 resultaten

BMW 5 Serie Touring occasion: Luxe en functionaliteit voor de actieve bestuurder

Voor de actieve bestuurder met een druk gezinsleven is de BMW 5 Serie Touring de ideale metgezel. Met zijn sportieve en elegante design neemt de BMW 5 Serie Touring een vooraanstaande positie in zijn klasse in. Dit veelzijdige voertuig biedt niet alleen een dynamische uitstraling, maar ook overvloedige ruimte en comfort van binnen, waardoor het even geschikt is voor zakelijk gebruik. Verken het moderne interieur van de BMW 5 Serie Touring, uitgerust met geavanceerde hulpsystemen en een intuïtief bedieningssysteem, en ontdek de perfecte balans tussen luxe en functionaliteit.


BMW 5 Serie Touring prijs: waar waarde en prestatie samenkomen

Bij Dusseldorp BMW kunt u de BMW 5 Serie Touring ontdekken en meer te weten komen over de prijzen, het interieur en exterieur van deze veelzijdige auto. De prijs van een 5 Serie Touring occasion varieert op basis van uitvoering, leeftijd en kilometerstand. Raadpleeg uw verkoopadviseur voor de mogelijkheden of bekijk ons uitgebreide aanbod online. Ontdek waarde die verder gaat dan de prijs en ervaar de prestaties van de BMW 5 Serie Touring.BMW 5 Serie Touring motor en prestaties: Keuze en kracht

De BMW 5 Serie Touring is niet alleen populair vanwege zijn design, maar ook vanwege de indrukwekkende motoropties. Met diverse keuzes tussen krachtige diesel- en verfijnde benzinemotoren, en zelfs een Plug-in Hybride met een vermogen tot 292 pk, biedt de 5 Serie Touring een scala aan mogelijkheden voor elke bestuurder. Ontdek de kracht van keuze en ervaar de soepele prestaties van de BMW 5 Serie Touring.Een tweedehands BMW 5 Serie Touring aanschaffen bij Dusseldorp: Zekerheid en betrouwbaarheid

Kies voor zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij de aanschaf van uw BMW 5 Serie Touring occasion bij Dusseldorp. De meeste modellen zijn voorzien van het gerenommeerde Premium Selection label van BMW. Met 24 maanden garantie, grondige controles op alle essentiële punten, een volledige historie en geverifieerde kilometers, biedt Dusseldorp een zorgeloze aankoopervaring. Ervaar luxe gecombineerd met betrouwbaarheid met een BMW 5 Serie Touring van Dusseldorp.


Ontdek de perfecte balans tussen luxe, functionaliteit en prestatie met de BMW 5 Serie Touring. Bij Dusseldorp BMW zetten we de standaard voor kwaliteit en comfort.