WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M Sportpakket Automaat

€ 39.900,00

NLZ-499-FP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €521 per maand
BMW 1 Serie 118i M Sportpakket Automaat
€ 39.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U voelt zich meteen thuis achter het stuur van deze BMW 1 Serie, met zijn ruime en comfortabele interieur. De kilometerstand van deze goed onderhouden auto is laag, slechts 6999. De auto is van bouwjaar 2024. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Met de draadloze telefoonlader laadt uw smartphone automatisch op tijdens het rijden. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De uitrusting van deze BMW is met full map navigatiesysteem, WIFI-hotspot, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en sportstuurwiel behoorlijk compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze BMW 1 Serie. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u