WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 SerieM135i xDrive Automaat

€ 82.471,00

NL5929726
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1064 per maand
BMW 1 Serie M135i xDrive Automaat
€ 82.471,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De extra deur van deze hatchback maakt het mogelijk gemakkelijk in en uit te laden. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming een heerlijk welkom. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer adaptief onderstel, donker getint glas achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

De Harman/Kardon geluidsinstallatie staat garant voor een onovertroffen fraaie klankweergave. Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, WIFI-hotspot en achteruitrijcamera. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze BMW 1 Serie voorzien van parkeersensoren! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe 1 Serie. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u