WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Automaat

€ 39.850,00

NLX-835-XG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €520 per maand
BMW 1 Serie 118i Automaat
€ 39.850,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15000KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze BMW 1 Serie u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 4000 Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De sportstoelen geven het interieur van deze 1 Serie een super strakke en sportieve uitstraling. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.

Over het digitale dashboard is goed nagedacht. Alle belangrijke functies binnen en buiten in één oogopslag. Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. Waarheen gaat de reis? Het full map navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Aan boord van deze BMW 1 Serie is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Deze BMW is voorzien van automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Als u meer wilt weten over deze BMW, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u