WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Automaat

€ 39.850,00

NLZ-893-DN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €520 per maand
BMW 1 Serie 118i Automaat
€ 39.850,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12136KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duitse auto's staan bekend om hun kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Tientallen jaren Deutsche gründlichkeit staan garant voor uitstekende rijprestaties. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2024 en komt van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Regen, wind, hagel, sneeuw? Als het buiten guur is, doet de stoelverwarming z'n weldadige werk! Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Deze auto is voorzien van sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u