WhatsappEmail
BMW 1 Serie
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Automaat

€ 42.950,00

NLX-908-VF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €559 per maand
BMW 1 Serie 118i Automaat
€ 42.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 9020KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze BMW 1 Serie uit 2024 die 1542 kilometer op de teller heeft staan. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter zijn aan boord.

Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten voor een slimme, comfortabele en veilige rit. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard full map navigatiesysteem. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Extra opties op deze auto zijn: automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie BMW? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u