WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Executive Automaat

€ 36.900,00

NLX-581-VX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €476 per maand
BMW 1 Serie 118i Executive Automaat
€ 36.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 9999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De superioriteit van deze auto is te zien aan zijn aantrekkelijke exterieur en zijn strakke interieur, ontegensprekelijk een BMW 1 Serie, een typische hoge kwaliteit Duitse auto. Op de teller van deze dealeronderhouden auto staat slechts 4001 kilometer. De auto is van bouwjaar 2024. Een zuinige benzinemotor en uitstekende prestaties, dat is wat deze BMW aanbiedt. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Met parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze BMW helemaal compleet.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. In deze BMW vinden we verder een hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u