WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Executive M-Sport Automaat

€ 42.495,00

NLX-237-SH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €551 per maand
BMW 1 Serie 118i Executive M-Sport Automaat
€ 42.495,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 9865KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De BMW 1 Serie is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 3265 kilometer. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Deze BMW 1 Serie heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en verwarmde ruitensproeiers.

Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. U bedient het audio-installatiesysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur of met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De BMW is standaard voorzien van: parkeersensoren voor en achter, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op en we regelen een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u