WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 39.900,00

NLT-387-ZD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €521 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 39.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 12999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Noemt u eens een Duits B-merk? Kennen ze niet. Uitstekende auto′s, al vele decennia lang. Dat geldt ook voor deze. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 6999 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Veilig en handig: het audiosysteem laat zich bedienen vanaf het stuur. Kabelkluwens en stekkerslingers van smartphones zijn hier niet aan de orde. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons maakt opladen strak, simpel en snel. Gauw iets googelen of passagiers relaxt een filmpje laten kijken onderweg? Geen probleem, met de ingebouwde WIFI-hotspot. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. Met keyless entry stapt u in zonder dat u de sleutel uit uw jas of tas hoeft te halen.

De BMW 1 Serie is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Een proefrit maken met deze BMW 1 Serie? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron