WhatsappEmail
BMW 1 Serie
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 39.850,00

Travel Pack

NLX-267-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €520 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 39.850,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW 1 Serie is ruim en comfortabel. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Al is het buiten nog zo koud, de stoelverwarming maakt alles weer goed! Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met de audiobediening op het stuur schakelt u snel en veilig tussen de diverse functies van uw muziekinstallatie. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Ook cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u