WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 37.900,00

NLX-940-TG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €494 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 37.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze goed onderhouden BMW 1 Serie heeft nog maar weinig op de teller staan. Een jonkie voor een oude prijs! Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Deze BMW 1 Serie legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. Verder is de BMW uitgerust met: LED koplampen, BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Laat u niet afleiden door gerommel aan de audioknoppen. De audiobediening op het stuur zorgt dat u altijd geconcentreerd blijft. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Met cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel is deze BMW helemaal compleet.

In de BMW 1 Serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u