WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Automaat

€ 39.950,00

NLX-304-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €522 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Automaat
€ 39.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 11365KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een BMW weet u: dit is rijden op topniveau. Of, zoals ze zelf zeggen: 'BMW maakt rijden geweldig'. Formidabele motortechniek en ultiem sportief rijplezier. Deze dealeronderhouden BMW heeft slechts 4562 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2024. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze BMW 1 Serie heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Pittig rijden wordt nog comfortabeler dankzij de fraaie sportstoelen. Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! Deze BMW 1 Serie is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Ook parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u