WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M Sport Automaat

€ 44.950,00

NLX-887-TX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €586 per maand
BMW 1 Serie 118i M Sport Automaat
€ 44.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12192KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het voordeel van een hatchback als deze is het gemak van inladen via de achterkant. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 521 In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED-mistlampen voor, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Slim, efficiënt, veilig en goed geïnformeerd rijden? Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem met DAB-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze BMW bedient u ze vanaf het stuurwiel. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze BMW 1 Serie heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De BMW is standaard voorzien van: WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, cruise control en keyless entry.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u