WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Sport Line Automaat

€ 32.900,00

NLX-143-KN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €429 per maand
BMW 1 Serie 118i Sport Line Automaat
€ 32.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 12500KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Onverminderd in de hoogste regionen van favoriete auto′s: de Duitse merken. Want hoeveel keus er ook is, ze hebben allemaal die ijzersterke kwaliteit. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 6999 kilometer. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer sport line onderstel en donker getint glas achter.

De parkeersensoren waarschuwen wanneer u te krap inparkeert of dat ene paaltje niet hebt gezien. Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges.

De BMW 1 Serie is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u