WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Sport Line Automaat Automaat

€ 34.950,00

NLX-499-JH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €458 per maand
BMW 1 Serie 118i Sport Line Automaat Automaat
€ 34.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 13201KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 3652 kilometer. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de sportstoelen. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: sport line onderstel, donker getint glas achter, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Deze BMW is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u steeds veilig onderweg.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u