WhatsappEmail
BMW 1 Serie
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Sport Line Automaat

€ 33.900,00

NLX-261-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €439 per maand
BMW 1 Serie 118i Sport Line Automaat
€ 33.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de BMW 1 Serie altijd de controle. Deze auto uit 2024 heeft 6999 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen en sport line onderstel.

Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. De cruise control geeft elke flitser het nakijken. Extra opties op deze auto zijn: lederen sportstuur en DAB ontvangst.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Ook helpen het voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u