WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie120i High Executive Automaat

€ 43.900,00

NLX-308-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €567 per maand
BMW 1 Serie 120i High Executive Automaat
€ 43.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 16250KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Superieure techniek, innovatie van de bovenste plank en ongekende topprestaties: dat is wat u van een Duitse auto mag verwachten. Op de teller van deze auto staat slechts 1500 kilometer. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Het lederen interieur geeft deze auto luxe en klasse. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Ook 16 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze BMW 1-serie heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren voor en achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u