afbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F25897%2F36792660-1.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F25897%2F36792660-2.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F25897%2F36792660-3.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F25897%2F36792660-4.jpg?alt=media
Direct leverbaar

BMW 2 SerieActive Tourer 220i Automaat

€ 60.251,00

NL5924108
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €566 per maand
BMW 2 Serie Active Tourer 220i Automaat
€ 60.251,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en verstelbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. ‘Boem is ho′? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf. De cruise control geeft elke flitser het nakijken. Caravan afgekoppeld? Dan kan de elektrisch inklapbare trekhaak uit de weg.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze 2 Serie staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron