WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie218i M-Sport Automaat

€ 42.950,00

NLX-243-SP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €559 per maand
BMW 2 Serie 218i M-Sport Automaat
€ 42.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 11563KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2023 komt; hij heeft slechts 3652 kilometer afgelegd. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Voor het overzicht tijdens iedere rit is deze BMW 2 Serie voorzien van een gemakkelijk afleesbaar digitaal dashboard. Met uw smartphone maakt u overal contact met de auto. Remote services geven direct inzicht in uiteenlopende functies en zijn op afstand te activeren. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem (met DAB-radio!) en het full map navigatiesysteem. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De uitrusting van deze BMW is met parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De BMW 2 Serie is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u