WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie220i High Executive Gran Coupé Automaat

€ 52.950,00

NLZ-346-BP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €687 per maand
BMW 2 Serie 220i High Executive Gran Coupé Automaat
€ 52.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6500KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze BMW 2 Serie levert het allemaal. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 3000 Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze BMW 2 Serie heeft verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen geven het interieur van deze 2 Serie een super strakke en sportieve uitstraling. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en verstelbare lendensteunen.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem, via knoppen op het stuur en middels spraakbediening. DAB-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Deze auto is voorzien van WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor en keyless entry.

De BMW 2 Serie is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u