WhatsappEmail
BMW 2 Serie
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieGran Coupé 218i M-Sport Automaat

€ 42.950,00

NLX-207-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €559 per maand
BMW 2 Serie Gran Coupé 218i M-Sport Automaat
€ 42.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duitse auto′s weten altijd een fraaie combinatie te brengen van kracht, degelijkheid en souplesse. Dat maakt ze zo aantrekkelijk. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 6999 kilometer. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. In deze auto profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Hoorbare topkwaliteit wordt geleverd door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, WIFI-hotspot en achteruitrijcamera. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze BMW 2 Serie voorzien van parkeersensoren! Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 2 Serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u