WhatsappEmail
BMW 2 Serie
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieGran Coupé 218i M-Sport Automaat

€ 39.850,00

NLX-335-PJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €520 per maand
BMW 2 Serie Gran Coupé 218i M-Sport Automaat
€ 39.850,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze goed onderhouden BMW 2 Serie heeft nog maar weinig op de teller staan. Een jonkie voor een oude prijs! Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 6999 kilometer afgelegd. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze BMW 2 Serie legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Ook LED-mistlampen voor, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter zijn aan boord.

Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. Ook op geluidskwaliteit is niet beknibbeld. Het Harman/Kardon audiosysteem levert topprestaties. Het audiosysteem bedient u blind met behulp van de audiobesturing op het stuur. Veilig en praktisch! Natuurlijk behoren Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 2 Serie samen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u