WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e Automaat

€ 69.331,00

NL5944683
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €896 per maand
BMW 3 Serie 320e Automaat
€ 69.331,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto's om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merk je achter het stuur van deze BMW 3 Serie. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De hybridemotor geeft deze auto sportieve prestaties en zorgt voor een laag brandstofverbruik. Van binnen is deze BMW 3 Serie mooi uitgevoerd met een classy lederen interieur. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Van binnen lijkt het allemaal uitermate ruim dankzij de vrije inval van daglicht via het elektrisch bediende glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Via het digitale dashboard bent u permanent op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft voor een veilige rit. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij DAB-ontvangst. Deze BMW is voorzien van achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 3 Serie aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u