WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e M-Sport Pakket Automaat

€ 64.999,00
NL5922275
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €835 per maand
BMW 3 Serie 320e M-Sport Pakket Automaat
€ 64.999,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De eendrachtige samenwerking van de benzinemotor en de elektromotor geeft deze BMW 3 Serie zijn geweldige rijkwaliteiten. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige hybridemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Het elektrisch bediende glazen panorama dak laat een weelde van licht naar binnen vallen. En aan de achterzijde opent u het elektrisch bedienbare achterklep met één simpele klik. U zit er altijd warmpjes bij door de stoelverwarming. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportpakket en donker getint glas achter.

Het eersteklas audio-installatiesysteem is voorzien van DAB-radio. Hoge kwaliteit en veel zenderkeus. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze BMW 3 Serie zonder problemen op z'n plaats. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende binnenspiegel.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze 3 Serie staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u