WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e M Sport Automaat

€ 45.950,00

NLT-775-XN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €596 per maand
BMW 3 Serie 320e M Sport Automaat
€ 45.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 19878KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Stevig, solide en uitermate prettig in rijgedrag. Kortom: een echte Duitse auto. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 2000 kilometer. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Gespierd in het laag, soepel in het hoog: het Harman/Kardon audiosysteem levert een regelrechte sensatie van geluid! Ook is het audiosysteem voorzien van: navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Deze BMW is voorzien van sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze BMW. Belt u ons snel?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u